Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Late night happening: Håkon Hoffart
Kjøp billetter
23. oktober 2020 Kl. 21:00
Sted: Stenersen, KODE 2
Kategori: Multikunstnerisk Begivenhet
Varighet: 21:00-23:00

Velkommen til festivalens første Late Night Happening i Stenersen! Smakverket holder åpent for Oktoberdans fra 20.00 til 23.00 - naturligvis i tråd med oppdaterte smittevernsrutiner. Arrangementet i Stenersen har en varighet på mellom 40 og 60 minutter. 

Håkon Hoffart deltar på årets Oktoberdans med et interaktivt foredrag som belyser bevegelsens rolle i vår teknologiske samtid og nærstående fremtid. Det ser på transhumanismen hverken i utopisk eller filosofisk forstand, men som noe konkret og virkelighetsnært.

Transhumanisme i praksis er å bruke teknologi som en forlengelse av seg selv, noe som for lengst har slått rot i hverdagen – blant annet i hvordan vi forholder oss til nettsøk og apper. Vi står ved et vippepunkt der det som allerede er i gang, og det som regnes  som 'futurisme’ glir over i hverandre. Kombinasjonen av teknologi og informasjonssamling har blitt et utøylet maskineri som påvirker hvordan vi beveger oss. Og – på grunn av nyhets- og underholdningsverdien i opplevelsene appene tilbyr, vil de fleste av oss la kroppen lystre.

Håkon Hoffart (født 1984) er en kunstner og forfatter som på særegent vis omfavner og utfordrer det moderne. Kunsten hans er tidligere stilt ut på Fotogalleriet i Oslo, Western Exhibitions Chicago, Kunsthaus KuLe Berlin og Kvit Galleri i København. 

 

Late Night Happenings på Oktoberdans 2020 er invitasjoner fra BIT Teatergarasjen og kurator-teamet til å bli med oss på kvelder som utforsker kunst, identitet og transformasjon gjennom en tverrfaglig linse. I en rekke segmenter beveger vi oss i mulige og umulige rom sammen med våre inviterte gjester Håkon Hoffart, Cibelle Bastos, Pandemi Spesial og Hallusinatoriet med Aksel Kielland.

 

Late Night Happening er en del av FUTUREBODIES, og følger den diskursive undersøkelsen av tid, transhumanisme og dramaturgi.