Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Historier om radikal kjærlighet
Kjøp billetter
18. september 2019 Kl. 18:00
Sted: Teglverket, Det Akademiske Kvarter
Språk: Norsk, engelsk ved behov
Kategori: Rein Bonus
Varighet: 2 timer

Et rom for deling av historier om dating, frihet og seksualitet.

«Historier om radikal kjærlighet» er et samarbeid mellom Studentersamfunnet i Bergen, Studentteateret Immaturus og BIT Teatergarasjen, og er et trygt rom for deling av historier om kjærlighet, dating, frihet og seksualitet.

Finnes det egentlig noe sånt som en «vanlig» kjærlighetshistorie? Når forelskelsen velter over oss er det nesten alltid uventet, alltid annerledes enn vi hadde trodd, og hver gang tar en unik historie form. Vi tenker at en ny forelskelse kan beskrives som radikal siden den står for en forandring, en massiv livsomveltning. Er den gjengjeldt kan lykkehormonene eksplodere og overskygge hverdagslige trivialiteter. Andre ganger er det en mer snikende følelse, noe som begynner som noe lite og bygger seg opp over tid, bit for bit, men som ofte fører til at vi ser på livet på en litt ny, litt annerledes måte.

Hvordan ville du ha beskrevet en slik opplevelse fra ditt eget liv? En type øyeblikk når livet rister deg i grunnvollene, den vanvittige tilstanden vi mennesker kan settes i når vi rammes av kjærlighetens endorfiner? Absolutt alle typer historier i ulike varianter og formater er velkomne. Jo mer ulike de er, jo bedre! Det kan være en historie om din første ungdomsforelskelse, en uventet tiltrekning, noe utrygt og spennende, noe flaut eller kanskje til og med litt morsomt.

Vi tenker at kjærligheten er vanlig og uvanlig på en og samme tid. Først og fremst handler det om å være menneske, sosiale dyr som vi vet trives best i større eller mindre flokker. Vi blir veldig glade om du blir med oss på dette prosjektet, og bidrar med din erfaring til å utvide forståelsen av hva kjærlighet er og kan være i samfunnet rundt oss.

Vil du dele din historie? Vi ville sette veldig stor pris på om du ville dele tankene dine med oss! Under kan du legge inn historien din anonymt. Historiene vil bli lest opp av Immaturusmedlemmer og annet publikum i Teglverket på Det Akademiske Kvarter, 18. september kl. 18.00-20.00. Dersom du ønsker å lese historien din selv er du selvfølgelig også hjertelig velkommen til det.

Vi håper å høre fra deg!

Det er også - selvfølgelig - lov å bare høre, la seg inspirere og engasjere.

Del din historie på denne lenken

 

Historier om radikal kjærlighet er en del av arrangementsrekken REIN BONUS.