Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Film: If it were love by Patric Chiha
Kjøp billetter
23. oktober 2021 Kl. 11:00
Sted: KODE 2 Stenersen
Kategori: Film

Gisèle Vienne er en koreograf vi har en langvarig relasjon til på BIT Teatergarasjen. Til Meteor kommer hun tilbake med sin siste produksjon L'ETANG. I den anledning vil vi vise Patric Chihas nydelige og tankevekkende film på nytt.

Gisèle Viennes «Crowd» er et usedvanlig cinematisk dansestykke. Forestillingen kan best beskrives som et rave party i slow motion, der dansernes kontrollerte bevegelser skaper en illusjon av at tiden går i sneglefart. Dette gir opphav til en spøkelsesaktig og hypnotisk atmosfære, og de gjenkjennelige små dramaene som spilles ut blant danserne på scenen får et fremmedgjørende og nærmest rituelt preg. 

I Patric Chihas IF IT WERE LOVE følger vi en dansetrupp som turnerer med «Crowd», og får et innblikk i hva dette bemerkelsesverdige stykket gjør med de femten unge danserne på og av scenen. «Crowd» slipper nemlig ikke taket i utøverne etter at teppet har gått ned: Flere av dem opplever at rollefigurene deres begynner å leve sitt eget liv, samtidig som de tar med seg elementer av seg selv inn i dansen. IF IT WERE LOVE er en tankevekkende og uhyre stemningsfull dokumentar om en magisk danseforestilling og den flytende grensen mellom kunst og virkelighet. «Crowd» er co-produsert av BIT Teatergarasjen. og vi presenterte forestillingen under Oktoberdans 2018.

Kreditter

ORIGINALTITTEL:
Si c'était de l'amour
Frankrike/ 2020/ 1 t. 22 min.
SPRÅK:
engelsk/fransk/svensk
UNDERTEKSTER:
uten
MEDVIRKENDE:
Gisèle Vienne, Kerstin Daley-Baradel, Marine Chesnais
REGI:
Patric Chiha
MANUS:
Patric Chiha
FOTO:
Jordane Chouzenoux
PRODUSENT:
Charlotte Vincent