Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Closing night party
Kjøp billetter
28. oktober 2023 Kl. 22:00
Sted: Landmark
Kategori: Fest

(Foto: Paulina Tamara / Meteor 2021)

Gratis inngang for frivillige, crew, kunstnere fra METEOR 2023.

Gratis inngang for Meteor’23-billettholdere før kl00:00

CC: 100,- for andre

Aldersgrense: 20+

 

På den siste dagen av Meteor Festival samles vi på Landmark for avslutningsfest. Det er en fest for å feire kunsten og ta foreløpig farvel. Og som alltid på denne siste dagen stilles klokken tilbake en time før søndag morgen. Den umiddelbare konsekvensen er, og tradisjonen tro, at alle får en time ekstra å sove på dagen etter. La oss samles en siste gang for å danse og slå oss løs 

 

Vi har invitert ingen andre enn Simon Alejandro til å spille plater denne kvelden. Simon Alejandro er mannen bak klubb- og konsertserien Jungelen, som de siste åtte årene har fylt Landmark, Bergen Kunsthall. Han spiller ny og gammel dansemusikk fra steder som Ghana, Nigeria, Tyrkia, Marokko, Danmark og Guadeloupe. Hans musikalske utvalg er kjent for å jevnlig sette dansegulv i brann.

 

Vi har bedt Murt & Duafén varme opp for Simon. Etter ti år med vennskap kom de endelig sammen bak miksepulten. De har spilt flammende beats med høy energi siden, noe som heves av deres gode kjemi sammen. Se frem til å danse til deilige perler av global dansemusikk!