Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Kjøp på spillested
Billettsalg 1 time før forestilling.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Body Love II - Gongbad med Kundalini Yoga Bergen
Kjøp billetter
14. april 2018 Kl. 17:00
Sted: Bergen Dansesenter
Kategori: Rein Bonus
Varighet: 1 time

Vi har invitert Kundalini Yoga Bergen til å ta publikum med på et gongbad før forestillingen  Escape the Universe av By Proxy. 

Kundalini Yoga Bergen veileder oss gjennom noen enkle avspenningsøvelser før de tar oss med inn i en meditativ hvile til den dype lyden av gonger.

Gongen er et eldgammelt instrument, helt fra bronsealderen. Den brukes musikalsk, men også til forskjellige typer ritualer. I kundaliniyoga utnyttes gongens kraftige vibrasjoner for å løse opp i fysiske, mentale og emosjonelle spenninger. Ved å gi slipp, la pusten flyte og tillate vibrasjonene å skylle gjennom kropp og sinn, legger vi til rette for dyp avspenning. Hva skjer når vi i fellesskap kommer i kontakt med kroppen som forberedelse til et kunstuttrykk?

Arrangementet er gratis og krever ingen forkunnskaper/erfaring. Ingen forhåndspåmelding, møt opp på Bergen Dansesenter, sal 2 i 3. etasje på USF Verftet.

Garderober m/dusj er tilgjengelig.

Body Love II - Gongbad med Kundalini Yoga Bergen er en del av arrangementsrekken Rein Bonus, som har som mål å fremme ulike perspektiver gjennom møter, samtaler, debatter, workshoper, måltider - og andre felles opplevelser i forbindelse med forestillingene på BIT Teatergarasjen. 

Arrangementet er gratis og krever ingen forkunnskaper/erfaring. Ingen forhåndspåmelding, møt opp på Bergen Dansesenter, sal 2 i 3. etasje på USF Verftet.


Arrangeres i samarbeid med Bergen Dansesenter - regionalt kompetansesenter for dans | danse-/ballettskole. Vel møtt!

Gongbadet er en del av arrangementsrekken Rein Bonus og er støttet av Fritt Ord