Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Avslutningsfest
Kjøp billetter
29. oktober 2022 Kl. 22:00
Sted: Landmark. Gratis inngang for frivillige, crew, artist og Oktoberdans billettholdere (CC: 100 nok for andre). Aldersgrense: 20+
Kategori: Fest

Den siste Oktoberdanskvelden bærer alltid et sterkt preg av en stor variasjon lykkehormoner, noen fordi folk bare er glade, noen fordi de endelig har fullført arbeidet, andre fordi de har fått det i blodet på linje med idrettsutøvere som har løpt en hel maraton. 

Etter denne kvelden er det vinter – klokken stilles en time tilbake natt til søndag. Den umiddelbare konsekvensen, tradisjonen tro, er at alle får sovet ut en time lenger dagen etter. 

Vi har invitert ingen ringere enn legendariske Bjørn Torske som DJ tildenne Oktoberdans-avslutningen. Bjørn Torske er en av pionerene når det kommer til elektronisk musikk og dj-ing i NorgeKarrieren har vært lang, og  utgivelsenesvært allsidige: fra House, Disco, Techno til Down-Tempo og Dub. Hvis noen vet hvordan man setter et dansegulv i bevegelse, er det Bjørn. Og når alt kommer til alt, hva annet kan vi som dansefestival ønske oss? 

Support DJs DJ JOY & SAUSAN 

22.00 – 23.30: DJ JOY 

23.30 – 00.30: SAUSAN 

00.30 – 02.45: BjørnTorske