Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Arbeidsvisning som live podcast med Mirte Bogaert
Kjøp billetter
30. august 2019 Kl. 17:00
Sted: Studio Bergen
Språk: Norsk / Engelsk ved behov
Kategori: Rein Bonus
Varighet: 1 time

En åpen visning, samtale og live podcast om hvordan scenekunst blir til.

LENKE TIL LIVE PODCAST: http://mixlr.com/bit-teatergarasjen

---

Grunnet sykdom i kompaniet slipper vi oss løs med utemmet likestilt sosial dramaturgi ⚡️🧞‍♀️⚡️ og erstatter scenelys og scenelys med te, frukt og kjeks ☕️🍇🍪

Samtalen mellom Mirte Bogaert og Michaela Gettwert sendes live fra 17.00 som planlagt.

---

 

BIT Teatergarasjen har de siste årene bedrevet hyppig podcastproduksjon – for å dele fine samtaler og tanker med et større publikumog samtidig dokumentere de ulike hendelsene på Rein Bonus-programmet for ettertiden.

I samarbeid med Mirte Bogaert utvider vi denne ettermiddagen formatet til en åpen visning kombinert med en podcast-samtale. Hvordan kan man formidle et fysisk uttrykk verbalt og lydlig? I arbeidet med forestillingen And there is a chair jobber Mirte blant annet med hvordan dans blir til lyder, og lyder til komposisjon, som igjen kan bli til dans. Gjennom denne seansen skal vi både diskutere og demonstrere vekselvirkningen mellom lyd, lys, rom og bevegelse.  

Til å lede samtalen med med Mirte Bogaert er vi så heldige å ha fått med oss Michaela Gettwert!

Michaela Gettwert er utdannet teaterviter ved Universitetet i Bergen. I sitt studie har hun fordypet seg i emnet «lysets dramaturgi» med en analyse og historisk kontekstualisering av Robert Wilsons lysbruk i Edda (Det Norske Teatret, 2017). Hovedfokuset i oppgaven ligger i belysningens estetiske, performative og semiotiske egenskaper. I tillegg til studiene har hun de siste årene samlet på erfaringer fra områdene regi, dramaturgi og lyssetting. Hun er for øyeblikket ansatt på lysavdelingen ved DNS og fungerer som regissør innenfor det frie feltet.

Arrangeres i samarbeid med Carte Blanche og Bergen Dansesenter

Arbeidsvisning som live podcast er en del av arrangementsrekken Rein Bonus