REIN BONUS Høsten 2016

Artikkelbilde

Som institusjon uten hus, eller «nomader» som vi har kalt oss selv en stund, er det én ting vi savner mer enn mye annet – et sted der dere som publikum kan føle dere hjemme sammen med oss, henge igjen etter forestillinger, ta et glass med kompaniet, havne i en dyp diskusjon med en medpublikummer – eller bare ta en kaffe før forestilling og snakke med en av oss som er på jobb.

11. august 2016
Av Karoline Skuseth

Uten dette stedet, siden vi er et «hva» og ikke et «hvor», er vi avhengige av å prøve å lage det hjemmekoselig på besøk hos andre, det vil si på de arenaene vi til enhver tid arrangerer våre forestillinger. Gjennom årene har vi arrangert en lang rekke kunstnermøter, foredrag, scenekant-skåler, workshops, åpne klasser og fester. De siste sesongene har disse arrangementene hatt merkelappene «Møt kunstneren» eller «Det det går i med..», sistnevnte når det har vært snakk om foredrag av eksterne forskere og andre fagfolk om tematikk som har dukket opp i de aktuelle forestillingene.

Vi har etter hvert innsett at alle disse arrangementene er like varierte som forestillingene vi programmerer, og har fått bruk for et mer inkluderende navn. Heretter finner du både foredrag, kunstnermøter og konserter samlet under navnet REIN BONUS. Hvorfor gjøre det vanskelig, liksom.

Høsten er full av høydepunkter, og vi er implusive dyr. Derfor liker vi å ha muligheten til å kunne gripe muligheter som byr seg underveis, knytte nye forbindelser og kunne koble arrangementer opp mot dagsaktuell politikk. Dermed vil arrangementer i REIN BONUS-kategorien publiseres fortløpende her på nettsidene våre etter hvert.

Sesongen begynner med følgende to arrangementer:

27. august // 14.00-16.00 // Cornerteatret: Kunstneren & skuespilleren med tg STAN

MER INFO HER

3. & 4. september // Røkeriet USF: Bergen Assembly // Freethought: The Infrastructure Summit

MER INFO HER