PERFORMING URGENCY #2: Turn, Turtle! Reenacting the institute

Artikkelbilde

Andre utgave i serien PERFORMING URGENCY av det europeiske nettverket House on Fire er nå tilgjengelig i vår nettbutikk.  Ikke gå glipp av sjansen til å skaffe deg en kopi av strålende gode antologien!

05. januar 2017
Av Karoline Skuseth

Den fornyede interessen for kunstnerisk praksis så vel som i institusjonelle samarbeid med artister ser ut til å være drevet av en positiv atmosfære, med en interesse for å endre de styrende strukturer innenfra heller enn å kritisk fordømme deres maktstrukturer fra utsiden.

Dreiningen mot å "gjenerobre instituttet" er et forsøk på å repolitisere det institusjonelle feltet, et forsøk på å gjøre instituttet betydlingsfullt igjen som et senter for intensivering for å løse felles bekymringer.

Turn, Turtle! Reenacting the Institute består av seks essays, tre intervjuer og seks case-studier av kunstnere, institusjonsledere og tenkere. Det foreslås ulike strategier for implikasjon og engasjement, det åpnes opp for mulige fremtider og alternative utvekslinger mellom parter som altfor ofte – fortsatt – er sett på som motstandere.

Redigert av Elke Van Campenhout & Lilia Mestre

 

Bidrag fra Livia Andrea Piazza, Ana Bigotte Vieira, Daniel Blanga-Gubbay, Valentina Desideri, Kattrin Deufert & Thomas Plischke, Juan Dominguez, Nicolas Galeazzi, Jan Goossens, Valeria Graziano, Sébastien Hendrickx, Herbordt / Mohren, Vladimir Miller, Vera Sofia Mota, Ahmet Öğüt, Victoria Perez Royo, Gerald Raunig, Jan Ritsema, Elke Van Campenhout og en rekke andre kunstnere.

 

Publikasjonen kan kjøpes i BIT Teatergarasjens pop up bokhandel som følger billettutsalget til forestillingene på vårt program eller bestilles i nettbutikken vår på DENNE adressen.

A House on Fire Publication 2016 15,5 x 22,5 cm, 197 sider

ISBN 978-3-89581-410-5

Book = NOK 149, - // 14,90 € | Ebook = 9,99 €

Hvis du ønsker å bestille boken fra utlandet, vennligst kontakt:

Utgiver: Alexander Verlag Berlin // www.alexander-verlag.com

Co-utgiver: Live Art Development Agency // www.thisisunbound.co.uk