Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Kjøp på spillested
Billettsalg 1 time før forestilling.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Goodbye
Michikazu Matsune
AT/JP
Kjøp billetter
25. oktober 2018 Kl. 19:30
Sted: Visningsrommet USF
Kategori: NIGHT OUT / INTIMATE AESTHETICS
Varighet: 60 minutt COPRODUKSJON

Denne forestillingen er basert på noe så følelsesladet og poetisk som avskjedsbrev skrevet av forskjellige mennesker, til forskjellige tider, av forskjellige grunner: Keiserinne Maria Theresa til datteren i det hun forlot Frankrike, en blind manns brev til sin døde førerhund, kamikazepilotens brev til sine barn, Cobains selvmordsbrev, og mange andre.

Det er leit å si farvel. Noen ganger kan det være en lettelse. Goodbye er en danseforestilling om intime forhold mennesker i mellom, om kjærlighet og komplikasjoner, og om å lese mellom linjene.

Koreografiene til Michikazu Matsune kjennetegnes av en interesse for det poetiske og absurde i livet, ofte i lekende og kritiske samfunnskommentarer. Forestillingen Dance, if you want to enter my country! (2015) handlet for eksempel om den afroamerikanske danseren Abdur Rahim Jackson, som ble tvunget til å danse i passkontrollen på flyplassen i Ben Gurion i 2008, for å bevise at han var en del av dansekompaniet han reiste med. 

 

KREDITTER

Utøver: Michikazu Matsune.Kunstnerisk assistent: Andrea Gunnlaugsdóttir. Research-assistent: Almud Krejza. Foto: Maximilian Pramatarov. Støttet av: The Cultural Department of the City of Vienna / MA7.