Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Goodbye
Michikazu Matsune
AT/JP
Kjøp billetter
25. oktober 2018 Kl. 19:30
Sted: Visningsrommet USF
Kategori: NIGHT OUT / INTIMATE AESTHETICS
Varighet: 60 minutt COPRODUKSJON

Denne forestillingen er basert på noe så følelsesladet og poetisk som avskjedsbrev skrevet av forskjellige mennesker, til forskjellige tider, av forskjellige grunner: Keiserinne Maria Theresa til datteren i det hun forlot Frankrike, en blind manns brev til sin døde førerhund, kamikazepilotens brev til sine barn, Cobains selvmordsbrev, og mange andre.

Det er leit å si farvel. Noen ganger kan det være en lettelse. Goodbye er en danseforestilling om intime forhold mennesker i mellom, om kjærlighet og komplikasjoner, og om å lese mellom linjene.

Koreografiene til Michikazu Matsune kjennetegnes av en interesse for det poetiske og absurde i livet, ofte i lekende og kritiske samfunnskommentarer. Forestillingen Dance, if you want to enter my country! (2015) handlet for eksempel om den afroamerikanske danseren Abdur Rahim Jackson, som ble tvunget til å danse i passkontrollen på flyplassen i Ben Gurion i 2008, for å bevise at han var en del av dansekompaniet han reiste med. 

 

KREDITTER

Utøver: Michikazu Matsune.Kunstnerisk assistent: Andrea Gunnlaugsdóttir. Research-assistent: Almud Krejza. Foto: Maximilian Pramatarov. Støttet av: The Cultural Department of the City of Vienna / MA7.