Vår personvernærklæring

Artikkelbilde

BIT Teatergarasjen er et programmerende teater med et oppdrag om å co-produsere og presentere norsk og internasjonal scenekunst. 

Opplysninger om våre kunder registreres i vårt billettsystem ved kjøp av billett og i Mailchimp, som vi bruker til å sende ut nyhetsbrev. 

Her kan du lese mer om hvordan vi håndterer opplysningene. 

 

25. mai 2018
Av BIT Teatergarasjen

Hva er formålet?
Formålet med behandlingen av personopplysningene er å kunne gjennomføre informasjonsarbeid knyttet til vår forestillingsaktivitet, samt produksjon og distribusjon av markedsinnhold. Personopplysningene blir også benyttet i markedsføringen av forestillinger, seminarer og annen relevant aktivitet knyttet til BIT Teatergarasjen sin virksomhet.

Hvilke personopplysninger behandles?
Hvilke personopplysninger som blir samlet inn avhenger av hvilke formål det skal brukes til og vi samler ikke mer enn nødvendig. Ved påmelding til nyhetsbrev bruker vi kun din e-postadresse til å sende nyhetsbrev med relevant forestillingsinformasjon omtrent hver 14. dag. Kjøper du billett, vil navn, telefonnummer, e-post og adresse registreres i vårt billettsystem. Opplysningene kan, ved samtykke, brukes i kommunikasjonsøyemed for å informere om kommende forestillinger.

Hvor hentes opplysningene fra?
Dersom du er inne på vår hjemmeside eller du klikker på en av våre digitale annonser, etterlates enkelte elektroniske spor. Vi vil da for en periode registrere visse opplysninger gjennom såkalte cookies (informasjonskapsler). En informasjonskapsel er en tekstfil som ved besøk på eller interaksjon med en nettside lagres på din datamaskin.

BIT Teatergarasjen benytter informasjonskapslene til å generere statistikk og de kan benyttes i forbindelse med markedsføring av forestillinger. Informasjonskapslene registrerer bruken av hjemmesidene våre og gir blant annet grunnlag for forbedring og utvikling av disse.

Ved bruk av nettsidene til BIT Teatergarasjen registreres i noen tilfeller din IP-adresse (som er en identifikasjon på din datamaskin), som viser hvilke sider du besøker, når du besøker dem, og din bruk av hjemmesiden vår. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson.

Er det frivillig å gi fra seg opplysningene?
Det er ikke mulig å gjennomføre billettkjøp uten et minimum av personopplysninger fra kunde og/eller bruker, begrenset til et minimum av fullt navn, telefonnummer og e-post. Det er derfor ikke frivillig om du ønsker å gi BIT Teatergarasjen et minimum av  personopplysninger.

Utleveres opplysningene til tredjeparter?
Våre kunde- og brukerlister kan i enkelte tilfeller bli benyttet på Facebook. Dette for å kunne målrette  relevant innhold og annonser mot disse personene i det nevnte nettverket. Enkelt fortalt betyr dette at vi kan laste opp e-postadresser som har kjøpt billetter til en forestilling «X» for å vise annonser for forestilling «Y», for eksempel i forestillinger av samme koreograf. Dette gjør vi fordi vi antar at forestillingen kan være av interesse for kunden.

Utover dette blir verken hele eller deler av våre kunde- og brukerlister delt med tredjeparter. 

Hvordan slettes og arkiveres opplysningene?
For å ikke motta flere e-poster fra BIT Teatergarasjen, kan du melde deg ut av vår e-postliste i hver eneste e-post vi sender ut. Ønsker du å ikke få dine personopplysninger delt med tredjeparter som Facebook må du ta direkte kontakt med oss (kontaktinformasjon under). 

Hvilke rettigheter har den enkelte og hvilke lands lovverk gjelder?
Som registrert i BIT Teatergarasjen sine bruker- og kundeliste har du rett til å få innsyn i alle personopplysninger vi har om deg. Du har også rett til å få alle dine personopplysninger slettet, gitt at det ikke strider mot bokføringsloven.

Hvordan sikres opplysningene?
Dine personopplysninger blir lagret med passordbeskyttelse på Mailchimp. Når listene med personopplysninger flyttes fra et av de nevnte systemene eller til tredjepart som Facebook vil CSV-filen midlertidig lagres på en passordbeskyttet datamaskin. Når flyttingen er gjennomført vil filen slettes innen rimelig tid.