Grieghallen

Artikkelbilde

Her er en oversikt over punkter vedrørende tilgjengelighet og fasiliteter ved Grieghallen

Addresse: Edvard Griegs plass 1, 5015 Bergen

Tilgang til bygningen
Hovedinngangen til Grieghallen er på gateplan. For de som trenger det er det heis tilgjengelig i Grieghallen da arrangementet vil foregå i en annen etasje. Minimumsmålene for alle døråpninger/innganger (inkludert heisdørene) man må passere er 100 cm.

Toaletter
Grieghallen har tilgjengelige toalettfasiliteter plassert i entréetasjen samt arrangementsetasjen. Disse er tilgjengelige for rullestolbrukere og åpne for alle kjønn. Under arrangementet vårt vil toalettene vi skal bruke være åpne for alle kjønn, med tilhørende skilting.

Offentlig transport
Siden Grieghallen ligger sentralt i byen, er det mange transportmuligheter. Festplassen, Byparken, Lars Hilles gate og Bergen Busstasjon ligger alle innen 500 meter unna.

Parkering / avleveringssted
Det er anvist parkeringsplass tilgjengelig for funksjonshemmede ved Grieghallen. Disse trenger ikke reserveres. Det er også et avleveringssted/korttidsparkering. I tillegg ligger GriegGarasjen under bygget.

Servicehunder
Servicehunder er velkommen i Greighallen.

Stille sone
Om ønskelig er det mulig å finne en stillesone med redusert sansestimulering. Personalet vil kunne hjelpe deg.

Kontaktperson
For additional questions regarding Grieghallen´s accessibility, please contact the producer of Prøverommet Laurie Lax (laurie@bit-teatergarasjen.no) or our accessibility coordinator Jay (jay@bit-teatergarasjen.no).