Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Hva gjør vi med Covid-19?
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
You look like you
Yaniv Cohen
NO
Kjøp billetter
29. oktober 2016 Kl. 14:00
29. oktober 2016 Kl. 16:00
Sted: Hordaland Kunstsenter
Kategori: Dans
Varighet: ca 90 minutter COPRODUKSJON

Medvirkende:
14.00 Lisa Bysheim og Jack Lorentzen
16.00 Lisa Teige og Jack Lorentzen

I denne forestillingen utforskes potensialet i mellommenneskelig kommunikasjon mellom publikum og en utøver, mellom flere hoder og en kropp. 

Hver forestilling introduserer en ny danser for publikum. Ut ifra det blir forestillingen til. Publikum inviteres til å instruere og kommentere det danseren gjør. Denne tolker alle innspill fortløpende. Ord blir handling. Resultatet er en delt koreografi, et intimt og lekende verk, som helt og holdent blir til gjennom risiko, selvutlevering og eksperimentering. You look like you er både vågalt og ladet med følelser.

Rommet er allerede noenlunde definert og innredet både estetisk og etisk, akkurat passe stort til utfoldelse, lite nok til intimitet – en ramme for det uvisse og ukjente som vil oppstå mellom danseren og tilskueren. You look like you handler om viljen til å kommunisere gjennom kunst, og ta ansvar for de forhåpninger som vekkes i mulighetene, og komplikasjonene, for ikke å nevne frykten, og alle de andre følelsene mellom sjenanse og verdighet hos utøver og hver og en av publikum. Hensikten er ikke å skape noen dramatisk katarsis, men å øke bevisstheten og tilstedeværelsen i møtet med handlekraft. Inntrykket av at alt kan skje skal fylle dette rommet og sette danseren i en tilstand av fullt fokus, en hyperaktiv variant av den stemningen man gjerne forbinder med å ligge for døden og spørre seg selv: hvis jeg kunne gjøre dette en gang til, ville jeg gjort det annerledes?

Concept : Yaniv Cohen
Performers: Lisa Teige, Lisa Bysheimisa & Jack Lorentzen
Artistic advisers: Asher Lev, Amit Gour & Andrea Spreafico
Musical and technical advisory :Gisle Martens Meyer
Light design: Martin Flack
Set design: Simen Aanerud
Software design: Itay Galim
Production: Y to C – Yaniv Cohen, Inés Belli

Co-production: Hessisches Staatsballett Germany, Carte Blanche Norway, BIT Teatergarasjen Norway, Bærum kulturhus Norway
Support: The Norwegian art council & Miphal Ha-pais

Program text: Lya Guerras