Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Kjøp på spillested
Billettsalg 1 time før forestilling.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Come as you are
Verk produksjoner
NO
Kjøp billetter
22. oktober 2017 Kl. 21:00
23. oktober 2017 Kl. 21:00
Sted: Røkeriet USF
Kart
Kategori: Teater

Come as you are er en åpen invitasjon til ikke å forstå alt, men å gi seg hen, å gå seg vill og finne en vei tilbake igjen.

Verk feier de store spørsmålene vekk med enkle håndbevegelser. I denne forestillingen leter de etter de små gledelige øyeblikkene: gleden i repetisjon, gleden i mønstre, gleden i å finne sammenhenger og å imitere andre kunstverk. Enkelt sagt et panorama av utilslørt glede.

Det er en dans med verdenskjente koreografer som Pina Bausch, Gene Kelley og Yvonne Rainer, i et forsøk på å bortføre seg selv til ukjente steder der de ikke lenger kan kontrollere sitt eget uttrykk. Akkompagnert av ledende norske musikere, danser de til toner av Bachs Preludium og fuge i ess-dur, en variasjon av en gammel overtyre utviklet i fransk opera og ballett for å ta imot kongelig besøk, og som med sine tre b-er symboliserer den hellige treenighet. The Art of Fuge er derimot byttet ut med The Art of the drum solo. Og fra motsatt ende danser de til John Cages In a Landscape for danseren Louise Lippold, en drømmeaktig kopi av Erik Satie, et vakkert pianostykke skrevet av en komponist som aldri hadde sansen for harmonier.

Come as You are handler om å glede seg over kunsten som perfeksjon, feilbarlighet og ærlighet, eller som Cage en gang skrev: «jeg har ingenting å si og jeg sier nettopp det og det er den poesien jeg trenger».

Av og med: Verk Produksjoner. Foto og video: Camilla Jensen. Støttet av: Kulturrådet og Dramatikkens Hus. verkproduksjoner.no