Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Hva gjør vi med Covid-19?
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Radio B-Town
Tormod Carlsen
NO
Kjøp billetter
25. oktober 2017 Kl. 17:30
26. oktober 2017 Kl. 17:30
27. oktober 2017 Kl. 17:30
28. oktober 2017 Kl. 17:30
Sted: Nøstetorget
Kategori: Teater / Performance

NB! Senest oppmøte kl 1730 / forestillingsstart kl 1745

De mobile installasjonene til Tormod Carlsen har vært fast innslag på festival helt siden han og Heidi Dalane vartet opp med den interaktive A Strange Kind of Love om overvåkingssamfunnet i 2014. Radio B-town er Bergensversjonen av en mobil kikkeklubb med lokalradio. Et miniteater i telt med inngangsparti og resepsjon, amfi, backstage, bar og radiostudio. Scenen er bybildet der installasjonen blir plassert.

Forestillingen åpner ved solnedgang. Publikum inviteres inn i teltet og får utlevert ullsokker, popcorn og pledd. Det er også enkel servering av drikke under forestillingen. Radiosendingen gjøres live fra et studio like bak publikum. Og ute i landskapet skapes små intervensjoner og iscenesettelser gjort i samarbeid med kunstnere og lokale deltagere spesielt for denne lokasjonen. Selvsagt blir det også gjester i studio.

Bergen er en by full av kontraster, fra følelsen av å tumle rundt i en gryte når man vandrer gatelangs, til følelsen av frihet når man er på Fløyen og speider utover. Rottene som lever under bakken og de fantastiske bygningene over. De gamle hansahusene og turistene i de eldre delene av byen, og universitetet som fyller byen med frisk ungdom.

Radio B-town er en hyllest til stedet, utsikten og landskapserfaringen. Et scenisk dikt som nyter utsikten og refleksjonen over omgivelsene.

Konseptet og forestillingene er utviklet av Tormod Carlsen med Heidi Dalene, Björn Honsson og Kristin Jonsson, Eli Fossdal Vaage, Petter Width Kristiansen, Alf Thomas Ollett og Kristin Skiftun.

Co-produksjon:Teaterfestivalen i Fjaler, BIT Teatergarasjen, Black Box Teater

Støttet av:Norsk Kulturråd, FFUK, Fond for Lyd og Bilde.

Tormod Carlsen er assosiert kunstner hos BlackBox teater 2017/2018.