Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Hva gjør vi med Covid-19?
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Thea Hjelmeland Performance
Thea Hjelmeland
NO
Kjøp billetter
27. oktober 2017 Kl. 21:00
Sted: USF Verftet, Røkeriet
Kategori: Konsert / Teater
Varighet: INTRO

I denne prosjektet serverer Thea Hjelmeland en blanding av tidligere utgitt låtmateriale og gir en forsmak på sin tredje plateutgivelse som kommer i 2018. Denne konserten eller sceniske oppsetningen er et forsøk på å gå ytterligere inn i eller ut av et konsertformat, som allerede bærer sterkt preg av kunstnerisk utforming. 

Med seg har hun kunstnere fra andre sceniske felt. Sammen vil de eksperimentere med forskjellig måter publikum og kunstnere kan møtes på i Hjelmelands musikalske univers. Hun er kjent for sin nære og personlige kontakt med publikum, et dynamisk og kraftfullt lydbilde, historie-fortellende tekster og en unik scenisk tilstedeværelse.

Albumet Solar Plexus fra 2014 dro inn en Spellemannpris i klassen indie. Det var et treffsikkert navn på en plate, som på mange måter var en musikalsk-terapeutisk bearbeiding av en skjellsettende erfaring, det å bli mor samtidig som kjæresten døde. Thea Hjelmeland er opprinnelig fra Førde, men virker dypt inn i Bergens musikk- og kulturliv. Ved siden av å synge En av oss to med Lars Vaular, har hun arrangert og fremført låter av John Olav Nilsen i Frode Gryt- tens Sånne som oss på DNS, og var selv en av de musikalske aktørene i forestillingen av carte blanche. Hun har turnert internasjonalt i flere år, bl.a. med store utvekslingsprosjekter på Cuba for musikere og dansere, har laget musikken til teaterforestillingen Så Vakker Du Er på Hordaland Teater, der hun også debuterte som skuespiller, og til spillefilmen Hevn.