Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Underneath
Roskva Yasmin Andersen
NO
Kjøp billetter
19. oktober 2018 Kl. 18:00
Sted: Studio USF
Kategori: UP & COMING / INTRO
Varighet: 50 minutt INTRO COPRODUKSJON

Hva er det som binder oss sammen? Roskva Yasmin Andersen / KOLLEKTIVNI utforsker en sensitiv vev av relasjonelle, sosiale, organiske og uorganiske bindinger i et univers der all handling har ringvirkninger. Gjennom en plastikkpresenning viser danserne forbindelser mellom hverandre og omgivelsene. Som en samlet fold beveger de seg igjennom ulike tilstander og stadier.

Trygge og usikre, sterke og sårbare, rolige og kaotiske, møter bevegende kropper en plastikkpresenning i et konkret og fysisk uttrykk for hvordan alt henger sammen med alt. Danserne beveger plasten, og plasten spiller med. Mennesket beveger materien, og hverken tanker eller gjenstander har klare grenser. Alt bukter seg i en eneste stor fold.

Vi kan si med Gro Harlem Brundtland at alt henger sammen med alt, eller med Gilles Deleuze, at det konkrete og abstrakte, innsiden og utsiden er to sider av det samme. Som i begrepet om folden, eller denne presenningen som danser med og gir sin egen utside til bevegelsene danserne gjør på innsiden. Utfoldelsen skaper et mangfold av betydninger og rom hvor publikum kan danne sine egne assosiasjoner og historier sammen med danserne og bølgende plast.

KREDITTER

Koreograf: Roskva Yasmin Andersen. Dansere: Lisa Colette Bysheim , Synne Elve Enoksen, Cesilie Kverneland, Rina Rosenqvist, Ingeborg Bjerke Styve, Amy Pender. Lysdesign: Dominique Pollet. Musikk: Mads Solberg. Co-produksjon: BIT Teatergarasjen, RAS Regional Arena for Samtidsdans, Bergen Dansesenter. Støttet av: Bergen Kommune, Fond for Utøvende Kunstnere, Norsk Kulturråd.

VIDEO