Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
01. desember 2018 Kl. 14:00
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
01. desember 2018 Kl. 19:00
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Kjøp på spillested
Billettsalg 1 time før forestilling.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Oppnedpassasjen
Ursus produksjoner
NO
Kjøp billetter
01. desember 2018 Kl. 14:00
01. desember 2018 Kl. 19:00
Sted: Studio USF, USF Verftet
Kart
Språk: Forestillingen spilles på Norsk
Kategori: Opera
Varighet: 30 minutter COPRODUKSJON

Oppnedpassasjen er en splitter ny opera for barn og unge! Ursus produksjoner inviterer deg til et forunderlig univers av mystiske apparater. Her kan skulpturer plutselig bli instrumenter som lager de mest fortryllende lyder. Mens ulike situasjoner oppstår og snus på hodet, får forestillingen deg til å fundere på hvordan det er å være midt mellom to ulike ting, på vei over en grense.

Hvem hadde ikke kroppen full av følelser på første skoledag? Frykt, fryd og spenning i en sitrende miks. Noe nytt er i ferd med å skje, noe annet må gis slipp på. Oppnedpassasjen plasserer seg akkurat her, i overgangen mellom det kjente og ukjente. Forestillingen inviterer store og små på oppdagelsesferd i en interaktiv scenografi som setter i sving overraskende lyder, situasjoner og kribling i magen. Oppnedpassasjen tar deg med til et sted fullt av undring, farger og nye toner som både de overmodige og mer sjenerte kan relatere seg til.

KREDITTER

Av og med: Roar Sletteland, Lena Buchacz og Sigurd Fischer Olsen. Lyd: Thorolf Thuestad. Lys: Hans Christian Gilje. Produsent: Elisabeth Gmeiner. Kostyme: Gøril Wallin. Scenografiassistent: Øystein Nesheim. Dramaturgi: Maia Urstad og Øyvind B. Lyse. Støttet av: Norsk kulturråd, Bergen kommune, FFUK, nyMusikk Bergen, konsertserien Avgarde og BEK. Co-produksjon: BIT Teatergarasjen.