Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Working with children
Nicola Gunn
NO/AU
Kjøp billetter
12. mars 2021 Kl. 19:00
13. mars 2021 Kl. 19:00
Sted: Studio Bergen
Kategori: Teater
Varighet: 75 minutt

Working with children er et koreografert essay som på en lur og humoristisk måte tar opp spørsmålet om hva performance er og kunstneres nysgjerrighet, spesielt i forhold til det å lage forestillinger med barn for et voksent publikum.

En gruppe barn er i ferd med å lage en forestilling fremme på gulvet samtidig som et skrevet essay projiseres på bakveggen. Essayet forsøker å løser opp etiske og estetiske floker tilknyttet det å arbeide med barn, og publikum inviteres til å undre seg over hva det er vi ser etter når vi vil beskytte dem, og hva som ligger i å fremføre sårbarhet. Gjennom bevegelser og oppgaver som langsomt hoper seg opp og settes sammen, og en stille monolog som tangerer og dreier rundt det hele, med sine vagt svevende ideer om skam, bygger stykket opp en spenning mellom barnas uøvde handlinger, kunstnerens autoritet og publikums blikk. Stykket er blitt beskrevet som morsomt og rått, pønkete og skjørt.

kreditter

Written & Directed by Nicola Gunn
Performed by Nicola Gunn and approximately 7 children
Sound Design by Duane Morrison
Lighting Design by Gwen Gilchrist, Hans J Skogen and Nicola Gunn
Costume Design by Natalie Seifert Eliassen
Co-produced by Bit Teatergarasjen and Carte Blanche. Originally commissioned and produced by Melbourne Theatre Company. This project has been supported by Bergen Dansesenter, Norsk Kulturråd and Bergen Kommune.