Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Kjøp på spillested
Billettsalg 1 time før forestilling.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Calvin. Lorna. Maura. Bjarne.
Mykki Blanko
US
Kjøp billetter
27. oktober 2017 Kl. 18:00
27. oktober 2017 Kl. 22:00
Sted: Hordaland Kunstsenter
Kategori: Teater

(photos: Julia Burlingham & (above: Felix Glasmeier)

Dette er det første bestillingsverket i en serie med podcastperformancer som har til hensikt å utforske oversettelser og omforminger av synlige ytringer, som performance, tekst og bilde, til usynlige. Tanken er å gjøre oppmerksom på det som tas for gitt innenfor det synliges herredømme. Det neste stykket i serien gjøres av Mårten Spångberg og blir presentert i Bergen våren 2018.

Hordaland Kunstsenter har invitert Mykki Blanco til en seks ukers residency høsten 2017. Forestillingen utvikles i denne perioden, et performanceverk i podcastmediet satt i en scenografisk sammenheng i gallerirommet på HKS.

Mykki Blanco er kunstnernavnet til Michael David Quattlebaum, en New-York basert musiker, forfatter, poet og kunster født i 1986. Han er beskrevet som den

mest overbevisende rapperen i sin generasjon, og rapmusikkens nye dronning. Selv beskriver han seg som en transkjønnet kunstner, eller som «en blanding av riot grrrl og ghettofabelaktighet» og var nettopp i residency ved The Breeder Gallery i Aten. Blant skriftene finnes den kritikerroste diktsamlingen From the silence of Duchamp to the Noise of Boys fra 2011.