Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Hva gjør vi med Covid-19?
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
We to Be
Mette Edvardsen
NO
Kjøp billetter
12. februar 2016 Kl. 19:00
13. februar 2016 Kl. 19:00
Sted: Studio USF, Georgernes Verft 12
Kategori: Dans
Varighet: 55 minutter Språk:Engelsk COPRODUKSJON

I 2012 møtte vi Mette Edvardsen på Bergen Offentlige Bibliotek, hvor vi kunne låne en levende bok. Vi ble tatt med bort i en stille krok bak bibliotekets hyller eller ut på en benk i solen, og fikk servert utdrag fra en valgt bok som aktørene hadde lært seg utenat. I We to be er scenen tom. Mette Edvardsen sitter sammen med publikum og leser høyt fra en bok, et skuespill. Samtidig sendes opplesningen direkte på radio.

Det er nærliggende å spørre seg hva dette har med dans å gjøre, men Edvardsen er opptatt av å tøye forståelsen av både dans og koreografi. Hennes siste arbeider har snarere vært koreografier av ord enn av dansetrinn, men med en tydelig appell til fantasien i fravær av det som kan sees. Radiooverføringen bryter med tilstedeværelse, som kjennetegner scenekunsten fremfor andre kunstarter, men samtidigheten er der, og den er der for øret. Og selv om Mette Edvardsen kan trylle frem hva det skulle være med sine ord i ulike formater er det nettopp fra scenen at hennes undring og lek med ord er interessant.

Av og med: Mette Edvardsen. Lys design: Bruno Pocheron. Lyd design: Peter Lenaerts. Grafisk design: Michaël Bussaer. Produksjon: Natalie Gielen/ Manyone vzw og Mette Edvardsen/ Athome. Co-produksjon: BUDA, Black Box Teater, Teaterhuset Avant Garden, BIT – Teatergarasjen. Støttet av: Norsk Kulturråd og Vlaamse Gemeenschap.

Lyd fra forestillingen streames direkte her.