Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Kjøp på spillested
Billettsalg 1 time før forestilling.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Every Song I’ve Ever Written – The Band Night
Jacob Wren / PME
CA
Kjøp billetter
23. oktober 2017 Kl. 22:00
Sted: USF Verftet, Visningsrommet
Kategori: Konsert / Teater

Fra 1985, da Jacob Wren var 14 år gammel, til han var 25, og fortsatt drømte om å bli en singer-songwriter, skrev og tonesatt han til sammen 58 låter. Det er det knapt nok noen som har hørt disse låtene, for Wren valgte snart en annen vei inn i kunsten enn musikken. 

Band Night Bergen:

ELIDA + JOHANNES FJELDSTAD + KVIT SKIT + SECOND PEST + CRAIG WELLS & RUDI VALDERSNES

Men hvorfor ikke gi disse låtene en sjanse? Gi litt av seg selv og gi bort noe ingen har bedt om, eller som her en forlenget tenåringsdagbok.

Hva kunne det ikke blitt av disse sangene om de ble spilt av proffe musikere? Da Jacob fortalte om ideen på en fest for ikke lenge siden, var det en som sa det var det mest narsissistiske prosjektet han noensinne hadde hørt om. Dermed tenkte Jacob at han like godt også kunne fremføre dem selv.

I The Band Night spiller lokale bergensband et utvalg av disse låtene. Etter hver versjon gjør Jacob en kort utspørring av bandet om hvordan det var å covre sangen, og de spør ham ut om hvordan det var å lage den. I The Solo fremfører Jacob selv alle låtene med gitar og et enkelt keyboard. Det tar en hel kveld.

 

 

 

Every Song I've Ever Written henter ikke frem disse låtene fordi de er tidenes beste låter, selv om noen er gode nok, men fordi ingen hørte dem da de ble skrevet. Samtidig er det et ønske å få stilt noen spørsmål om hva en låt betyr på internett, og hva låtskriving egentlig handler om i dag, til forskjell fra hvordan det var før i verden.