Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
BLANKS
Ingrid Berger Myhre
NO
Kjøp billetter
24. oktober 2018 Kl. 18:00
25. oktober 2018 Kl. 18:00
Sted: Studio USF
Kategori: INTIMATE AESTHETICS / UP & COMING
Varighet: 43 minutt COPRODUKSJON

BLANKS er en soloforestilling og en lek med forventinger. Med sjarm og kløkt utfordrer Ingrid Berger Myhre hvordan vi leser mening inn i objekter og hendelser. Intensjon og persepsjon eltes og fordreies – og avdekker hvordan beskrivelsen av en situasjon kan endre hva som faktisk utspiller seg.

Interessen for språk og semiotikk viser seg i flere av Myhres arbeider, og det tilbakevendte spørsmålet er: Hvordan opplever vi hva som står på spill i en gitt situasjon? På upretensiøst vis sammenvever BLANKS forskjellige lag av undertekst og kontekst, tekst og bevegelser, der en rekke ulike tegn og symboler kommer til syne. Det blir tilskuerens oppgave å finne mening og sammenhenger – å fylle inn tomrommene som ved å tegne fra prikk til prikk.

Med vittige dramaturgiske ess i ermet, sier Ingrid akkurat hva som skal skje, men klarer likevel å trosse forventningene våre. BLANKS er poetisk, frisk, og så definitivt tidsriktig. - Claire Lefevre, Aerowaves Springback

Hun tenker utenfor boksen, bokstavelig talt utenfor scenen, og bryter den fjerde veggen med en utilgjort, og subtilt dristig sjarm. Et slikt lekent og forgjengelig arbeid gir friske, utvidede nådeglimt av lys og optimisme til en dansverden som ofte er preget av miserable pretensjoner. Bedårende. - Donald Hutera, Aerowaves Springback

I BLANKS forvandles alt til feiring og undring, selv det dagligdagse. - Henri Guette, Théàtrorama

Kreditter

Koreograf og utøver: Ingrid Berger Myhre. Teknisk utvikling og visuelt: Sigurd Ytre-Arne. Lys: Edwin Kolpa. Visuell research og rådgivning: Jenny Berger Myhre. Kostyme: Maja Eline Larssen. Ytre øye: Merel Hering. Foto: Sara Anke. Musikk: Magnus Hængsle, Jim O’Rourke. Co-produksjon: Dansateliers Rotterdam, Black Box Teater, Working Art Space og Production Bucharest (WASP), 4Culture (RO). Støttet av: Norsk kulturråd, STIKK, Moving Futures Festival (NL) Aerowaves Twenty18.

Bio

Ingrid Berger Myhre er en norsk danser og koreograf, for tiden basert i Brussel. Hun har studert ved Laban Centre i London, Amsterdam School of the Arts (NL) og Choreographic Centre i Montpellier (FR). Hennes koreografiske arbeider inkluderer LATEST NOTES (2015: med Ann-Christin Berg Kongsness), STAFF (2015:med Andreea David), SUPPLIES (2016) og BLANKS (2017).Myhre er tilknyttet Dansateliers Rotterdam som har co-produsert  arbeidene hennes siden 2013, og har siden 2015 vært programmert ved Black Box teater i Oslo flere ganger. BLANKS er valgt ut til Aerowaves Twenty i 2018. 

Video