Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Hva gjør vi med Covid-19?
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Corps Diplomatique
Halory Goerger
FR
Kjøp billetter
10. februar 2017 Kl. 20:00
11. februar 2017 Kl. 20:00
Sted: Studio Bergen
Kategori: Teater
Varighet: COPRODUKSJON

Vi følger en journalist til en internasjonal romstasjon. Corps Diplomatique er navnet på en gruppe amatørastronauter, valgt ut som jordens ambassadører. Sammen reiser de ut i rommet for å utvikle scenekunst på daglig basis.

Utfordringen er å holde kreativiteten oppe, for oppdraget er å fremføre et teaterstykke for potensielle romvesener. Stykket skal formidle det spesielle ved menneskesamfunnet og kunstens prinsipper, spesielt dramaets to grunnformer – komedien og tragedien. Corps Diplomatique handler om dette astronautsamfunnets vekst og fall, og er en hymne til våre tidvis patetiske og innbitte forsøk på å holde oss oppdaterte på egen sivilisasjon og kultur.

Corps Diplomatique er en kombinasjon av to tidligere verk, begge vist i Bergen. Den ene i samspill med Antoine Defoort og 15 grønne yucca-palmer. Forestillingen &&& & &&& var en lavteknologisk, filosofisk refleksjon og et humoristisk harselas med de praktiske problemene vi måtte løse om vi skulle komme til å ville rømme jorden i et romskip. I neste forestilling, Germinal, var eksperimentet å nullstille verden i et tomt scenerom og finne opp sivilisasjonen på nytt ved hjelp av digital teknologi, en lek som endte i den forløsende formelen "poc poc poc". Natt og Dag nominerte Germinal til årets forestilling i 2014, og professor Knut Ove Arntzen brukte jordnære ord som "en meget underholdende forestilling" og sammenliknet den med "folkelige revyer hvor vi bare må smile og le og gi oss hen til liken – som Goerger & Defoort behersker til fingerspissene" da han anmeldte forestillingen for Norsk Shakespeare og Teatertidsskrift.

«I wasn't entrusted with a space program, however this project is what I would have sent into space» (H. Goerger).

"a brilliant satire about life, art, and procrastinating on an infinite deadline" (The Sunday Business Post, Dublin).

Conception : Halory Goerger
Interpretation & Artistic Input : Albane Aubry, Mélanie Bestel, Arnaud Boulogne, Dominique Gilliot, Halory Goerger
Stage Manager : Emilie Godreuil
Development & Interfaces: Antoine Villeret Et Cyrille Henry
Sound And Video Control: Robin Mignot / Stéphane Lévêque
Electronic Integration : Robin Mignot
Light : Annie Leuridan
Costumes: Aurélie Noble
Additional Music : Martin Granger
Outside Eyes : Mylène Benoit
Set Design : Halory Goerger / Théâtre Nanterre-Amandiers
Makeup : Manue Brechet
Production Manager : Marion Le Guerroué For L'amicale De Production.

Co-production. Le Phénix Scène Nationale Valenciennes Arsenic (Lausanne), BIT Teatergarasjen (Bergen), Buda Kunstencentrum (Courtrai), Dublin Theatre Festival, Espace Des Arts Sn Chalon-Sur-Saône, Espace Malraux – Scène Nationale De Chambéry Et De La Savoie, Kunstencentrum Vooruit (Gand), Kunstenfestivaldesarts (Bruxelles), Le Centquatre (Paris), Le Manège De Reims, Le Quartz – Scène Nationale De Brest, Noorderzon Performing Arts Festival (Groningen), Théâtre Nanterre-Amandiers, Théâtre National De Bordeaux En Aquitaine