Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Kjøp på spillested
Billettsalg 1 time før forestilling.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Pilot for the Bergen Art Fair
Galerie
INT
Kjøp billetter
28. oktober 2017 Kl. 18:00
Sted: Hordaland Kunstsenter
Kart
Kategori: Teater

Galerie er et immaterielt kunstgalleri grunnlagt av kunstner-entreprenørene Simon Asencio og Adriano Wilfert Jensen, som utelukkende beskjeftiger seg med immaterielle kunstverk. Oppdraget er å støtte og promotere immaterielle størrelser, dvs. arbeider som ikke kan reduseres til materielle objekter eller dokumentasjon av handlinger.

Økonomiske formater og «representasjoner» skreddersys til hvert enkelt kunstverk og utvikles i samarbeid med de kunstnerne som til en hver tid er involvert, noe som byr på unike muligheter for kunstverkene til å utvides og mangfoldiggjøres på egne premisser. 

Galerie har blitt invitert til Hordaland Kunstsenter for å utvikle en drømmekunstmesse, en kommersiell kunstmesse hvor kjøp og salg foregår i drømmens ubevisste sjeleliv, og hvor samlerne har mulighet til å studere og anskaffe verk mens de sover. Pilotprosjektet for messen lanseres på METEOR 2017. Hensikten er å gi en poengtert innføring i drømmekunstmessens sentrale begreper, metodikk og formål for potensielle investorer i byens kunstmiljø. Den første utgaven av kunstmessen vil finne sted i Bergen i 2018.