Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Hva gjør vi med Covid-19?
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
lowlands (FL)
Findlay//Sandsmark
US/NO
Kjøp billetter
29. november 2019 Kl. 19:00
30. november 2019 Kl. 19:00
Sted: Studio USF, USF Verftet
Kategori: Teater
Varighet: Varighet: Ca 2 timer COPRODUKSJON

Findlay//Sandsmark har laget en flerstemt skildring av Florida som brenner seg fast i kropp og sjel. Med mesterlig bruk av virkemidler brynes barndommens paradis mot samtidens mørke understrømmer. 

Iver Findlay vokste opp i Daytona Beach i Florida, og med lowlands(FL) bearbeider han både minner, researchreiser og idéer om stedet han bodde til midten av tenårene. Materialet har blitt prosessert av flere bidragsytere og overført til bilder, musikk, opplesninger og koreografiGjennom geografiske forflytninger virvles hukommelse inn i virkeligheten, og minnenes fortid i hjemstedets forvandlinger.

Det er et svalt og avslappende rom å befinne seg i som publikummer. En installasjon med aktører som jobber med stemning heller enn handling. En konsert for øye og for øret som favner koreografiske bølgetopper, konkrete bilder og abstrakte installasjoner, avbrutt av mulige turer til strandens cocktailbar. Landskapet manes inn i kroppentil utøverne, til alt som rører seg, til publikum og musikken og det kollektive samværet. Det unike i floridiansk kultur og natur konfronteres av tidens tannDet sublime støter mot det groteske. Det tiltrekkende blir frastøtende, det forførende avskyelig. Florida, Amerika og Norge, minner, historie og opphav – en sterkt blandet cocktail fra virkeligheten. Florida i lowlands(FL) er som en burger, som i begynnelsen smaker riktig så godt, men som av forskjellige grunner ender opp med å smake drit jo mer du tygger på den.

Velkommen til Daytona Beach, et ferieparadis – en strålende strand i løftenes land som står i fare for mørklegges av giftige strømmer fra resten USA. Daytona Beach Forever!