Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Kjøp på spillested
Billettsalg 1 time før forestilling.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Some things only become clear much later
Davis Freeman / Random Scream
US/BE
Kjøp billetter
27. januar 2017 Kl. 19:00
28. januar 2017 Kl. 19:00
Sted: Studio USF
Kart
Kategori: Teater
Varighet: ca 1 time Aldersgrense 18 år COPRODUKSJON

Vi lever et pålogget liv. Det være seg Instagram, Tinder, Skype, Netflix, Grindr, Facebook og mere til. Å finne en partner gjennom en online app har blitt den nye normen. Begjæret har blitt overflatisk. Før eller senere må vi likevel forholde oss til alt stoffet under overflaten, det som gjemmer seg bak blankpolerte fasader og som først kommer til syne når man møtes i en fysisk virkelighet.

 Some things only become clear much later maner frem verden før internett, og ser på hva den seksuelle revolusjonen egentlig har oppnådd. I forestillingen møter vi et virtuelt par som blir sammen på mediers premisser; Davis Freeman & Dani Brown.

Med seg har de slovenske Gasper Piano på systemkritisk lyd og belgiske Gertjan Biasino på spektakulært videodesign. Sammen spiller de både for et pålogget publikum og teaterpublikum på samme tid. Sjansen er stor for at enkelte plagg vil bli tatt av underveis, men kun som et grep for å avsløre former for begjær vi kanskje ikke visste at vi hadde fra før. Stykket inviterer til at publikum kan være mer enn bare vitner, kanskje også fryktløst medskyldige. Det er mulig å delta på subtilt vis, men om du heller bare vil være en kikker til denne surrealistiske nåtiden, kan du nøye deg med bare å betrakte de to verdener, den reelle og den virtuelle, mens kommentarene strømmer inn.

Concept & Direction : Davis Freeman
Performance: Davis Freeman, Dani Brown & anonymous chatters
Video & Light Design: Gertjan Biasino
Sound & Music Gasper Piano
Dramaturgy advice: Elke Van Campenhout
Special thanks to the creative support of Lili Mihajlovic, Mercedes Assyd, Jai du, Katja Dreyer, Taha Ghauri, Dolores Hulan, Katie Vickers, Gabriel Forestieri, Special thanks for Visual Kitchen, Buda (Kortrijk), Piano Fabirek for support
Co-produced by BIT Teatergarasjen, Brakke Grond & Random Scream.