Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Kjøp på spillested
Billettsalg 1 time før forestilling.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Do my mouth
Davis Freeman
US
Kjøp billetter
02. februar 2019 Kl. 19:00
03. februar 2019 Kl. 19:00
Sted: Studio USF
Språk: Engelsk
Kategori: Teater
Varighet: 75 min COPRODUKSJON

Do my Mouth griper den amerikanske kunstneren Davis Freeman an både livet, døden, rasisme, familien og drittsekken i Det hvite hus. Hvordan havnet vi her? Vi tror alle vi har strategien klar for å takle tap, men ingenting kan riktig forberede oss på det når det skjer i virkeligheten. Den hvite heteroseksuelle mannen er omstridt i vår tid. Tiden er inne for å fremstå i all sin sårbarhet og legge sine egne kort på bordet slik at alle kan få se. 

Do my Mouth er summen av arbeidet Freeman har gjort de siste 18 årene, delvis presentert som en form for Ted Talk, delvis som en motivasjonstale, delvis som intime tilståelser. Det er en tragikomisk utfoldelse av hjertesmerte og kjærlighet, tap og erfaring, latterlighet og flauser. 

 Freeman balanserer mellom stand-up bravur og intime avsløringer mens han revurderer sin egen innsats som skuespiller opp mot et (virkelig) levd liv. Vi får historien om en kunstner, en far, en bror og en elsker, som gjennomlever pinligseksuelle erindringer, vonde familiehemmeligheter, og en indre søken etter ... åh, ja; glede, lys og lykke!

Kreditter

Regi og konsept: Davis Freeman.
Utøvere: Davis & Kaya Freeman.
Visuell grafikk: Sam Vanoverschelde.
Takk til: Diane Fourdrignier & Needcompany.
Co-produksjonBIT Teatergarasjen Random Scream.

Bio

Davis Freeman er en amerikansk kunstner, basert i Brussel med kompaniet sitt Random Scream. Han lager samtidsteater og-dans,foto/video-installasjoner og kuraterte prosjekter. Hans arbeid er beskrevet som utspekulert politisk teater eller doku-forestillinger, og jobber ofte for en mer økologisk planet.