Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Hva gjør vi med Covid-19?
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
+-
Corentin JPM Leven
NO
Kjøp billetter
24. september 2020 Kl. 19:00
25. september 2020 Kl. 19:00
Sted: Studio USF
Kategori: Dans

Forestillingen + - er et ærlig og personlig portrett av HIV som moderne diagnose. En visuell og opprivende fortelling om hvilke konsekvenser og følger HIV har på et menneskeliv i dag – til tross for den vitenskapelige utviklingen.

Hovedpersonen rives mellom sine egne opplevelser og den kollektive identiteten sykdommen fører med seg. Hvordan bære denne arven? Er det mulig å komme utenom AIDS-ikonene fra populærkulturen? Hvordan møte sin egen kropp, sosiale privilegier og stigma, de intime og seksuelle følgene av viruset? Historien som fortelles er en refleksjon over menneskekroppens sårbarhet og psykologiske virkninger på et ungt sinn.

Corentin JPM Leven er en multikunstner fra Frankrike, bosatt i Oslo. Han uttrykker seg gjennom fremføringens, scenografiens og det visuelles kunst. Leven er som kunstner opptatt av queer, av temaets perspektiv, dets område, historiene, rommene og dets særegne estetikk. Verkene er alle uttrykk for queer som et levende samfunn, det man overtar og det man legger igjen. +-, som formidler hans egen historie med HIV, er hans første fysiske enakter.