Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
NB: AVLYST! SOLIDS
Carte Blanche
NO
Kjøp billetter
30. oktober 2021 Kl. 11:00
31. oktober 2021 Kl. 11:00
Sted: Studio Bergen
Kategori: Dans

Vi må dessverre avlyse SOLIDS 30. og 31. oktober.

12 stk. i Carte Blanche sin stab er tatt ut i den pågående kulturstreiken og det vil derfor ikke være mulig å gjennomføre forestillingene som planlagt. 

 

Alle kjøpte billetter vil bli refundert.

 

 

 

 

Carte Blanche gir liv til en installasjon bygget og koreografert av komponist og billedkunster Pedro Gómez-Egaña. Kompaniets 14 dansere blir både aktører og kulisse i en hybrid mellom performance, billedkunst og dans.

SOLIDS handler om soliditet som i fasthet, bestandighet eller stabilitet, og det både i fysisk, kulturell og også følelsesmessig forstand. Hva skjer når strukturene du stoler på er i en tilstand av permanent oppløsning? Og hva skjer med tiden når en selv sitter stille mens alt rundt en er i stadig endring? Tittelen refererer også til Marshall Bermans bok All that is Solid melts into air (som igjen er et sitat fra Marx: «Alt standspreget og stillestående damper bort, alt hellig verdsliggjøres...») og som beskriver moderniteten som en virkelighet hvor ingenting er stabilt og ingenting er det det ser ut som. SOLIDS er altså et blendverk, en meditasjon over at alt som i vår tid virker solid og varig egentlig er skjørt og midlertidig.

Installasjonen beveger seg, skreller av lag og åpenbarer seg. Repeterende elementer beveges, strekkes, tøyes, knytes og løses opp. Danserne får ting til å skje: de beveger veggene, manipulerer gjenstander og gir energi og tilstedeværelse til et dynamisk rom som er i stadig utvikling.

Man booker seg inn for en halv time om gangen til denne forestillingen. I Studio Bergen blir det åpen cafe fra 1100 til 1900. Her kan du sitte ned mens du venter på ditt innslipp. Vi slipper inn tre personer om gangen, en gang hvert kvarter.