Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Kjøp på spillested
Billettsalg 1 time før forestilling.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Return of the Salon
Burrows & Fargion
UK/IT
Kjøp billetter
20. oktober 2017 Kl. 18:00
Sted: Hordaland Kunstsenter
Kategori: Teater / Performance

Dette blir en gledesspreder, og et jovialt og lokalpatriotisk høydepunkt som hyller bergenskunsten, selvsagt med innslag av politisk og kunstnerisk gravalvor! Med Return of the Saloon inviterer Jonathan Burrows og Matteo Fargion, sammen med Tim Etchells, Francesca Fargion og fem lokale gjester, til et hyggelig samvær om kunst i samtid.

De to er kjent for sin underholdende behandling av høyttravende kunstteoretiske problemstillinger. Det blir servering av enkle retter og god stemning. Kvelden blir tredelt:

1. Vi får et gjensyn med forestillingen Body Not Fit For Purpose, et bestillingsverk fra Venezia-biennalen. Her settes sint politikk opp mot ubrukelig dans, og viser noen overraskende sammenhenger mellom handling og mening. En humoristisk og helsprø liten forestilling som reiser store politiske spørsmål.

2. Det vanlige innslaget med klassisk piano eller fiolin er for anledningen byttet ut med soloforestillingen Work Files med Tim Etchells. Tim vil fremføre utdrag fra notatbøkene sine, egentlig et kaotisk Microsoft Word dokument, som han har arbeidet på i alle år. Denne soloen er vist på festivaler over hele Europa og justeres i forhold til nyhetsbildet.

3. I Five Loud Portraits har de to videreutviklet sin fascinasjon over å kunne legge mye mening inn i tomme fysiske situasjoner, og sammen med sitt eget garasjerockband, vil de fremføre fem bråkete portretter av et utvalg kunstnere i Bergen som selv er til stede.