Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Hva gjør vi med Covid-19?
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
#9 part 1: Initiation
A-project
NO
Kjøp billetter
09. september 2021 Kl. 23:00
10. september 2021 Kl. 23:00
12. september 2021 Kl. 23:00
Sted: ZOOM; Ilhéus, Brasil
Språk: Engelsk
Kategori: Teater
Varighet: 60 minutter

I 1962 reiste den unge engelske biologen Alfred Wilson til Moro de Santa Barbara i det brasilianske høylandet for å besøke den innfødte Tupecá-stammen og studere stammens bruk av lokale medisinplanter. Wilsons ble boende hos dem i 12 år til han døde av denguefeber på det lokale sykehuset i Santa Barbara i 1974.

Stammen finnes ikke lenger, og biologens notater ble aldri funnet. I 1994 dukket det opp en medtatt notatbok signert A. Wilson på en auksjon av historiske dokumenter i Taipei. Boken inneholder underlige tegninger og notater om ukjente tradisjonelle danser, bevegelser og øvelser som knytter kroppen til et intrikat kosmologisk system rundt astronomiske begivenheter. Bokens relasjon til de tapte tradisjonene til Tupecá-stammen i Brasil er ennå ikke bekreftet.

A-project er en serie undersøkelser av kulturell, politisk og esoterisk historie hvor hvert prosjekt er som en omorganisering av symbolske hendelser og mentale projeksjoner. #9 part 1: Initiation tar form av et rituale, en workshop-performance på Zoom sendt direkte fra Ilhéus, Brasil. Forestillingen er på engelsk og varer i 60 minutter. Deltakerne vil få instruksjoner og utstyr til ritualet tilsendt i posten noen dager før workshopen begynner. Billettene må derfor kjøpes minst en uke i forkant.

Forestillingen er laget av Alexandre Guimarães Dos Santos (BR) Celina Maria Guimarães dos Santos og Eivind Reierstad(NO)

Kreditter

A-project #9 er skapt av Alexandre Guimarães dos Santos (BR), Celina Maria Guimarães dos Santos (BR) og Eivind Reierstad (NO).

A-project #9 er co-produsert av BIT Teatergarasjen. 

Støttet av Norsk Kulturråd, Fond for Lyd og Bilde og Billedkunstnernes Vederlagsfond

 

www.a-project.no