Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Hva gjør vi med Covid-19?
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Alle Angrer
Marie Bergby Handeland og Morten Liene
NO
Kjøp billetter
25. oktober 2018 Kl. 21:00
Sted: Visningsrommet
Kategori: NIGHT OUT
Varighet: 42 minutter GJESTESPILL

I TV Norge-programmet En hyllest til Jahn Teigen ble Teigen hedret av profilerte artister som Jan Eggum, Carola, Bettan, Alexander Rybak og Hanne Sørvaag. Med Alle angrer vil Marie Bergby Handeland & Morten Liene skrive seg inn i rekka. De tar for seg albumet Klar dag / Instamatik fra 1982, og jakter etter nye dimensjoner ved den folkekjære underholdningsgiganten.

De spør seg: Kanskje har vi vært for opptatt av spilloppmakeren og stemmeprakten til Teigen? Har dette tatt fokus vekk fra den alvorlige? Etter beste evne undersøker de den alvorlige Jahn Teigen, inspirert av hans egen undersøkelse av hvorfor det er så mye enklere for ham å gråte nå enn for en del år siden. Teigen lengter og gråter, men er også verdens lykkeligste mann.

Konserten varer i 42 minutter.

Alle Angrer (2016) er en del av konsertserien Ønskekonserten. I løpet av festivalen spilles også to andre ønskekonserter, Orgelet er en forlengelse av våre og Teigens lunger (2017) og NULL (2018).

 

For de som ikke vet: Jahn Teigen er en legende i norsk underholdningsbransje, og har siden 1970-tallet gitt ut over 40 album, 60 singler, og konkurrent i flere Melodi Grand Prix-finaler enn noen annen.

 

Kreditter

Konsept / utøvere: Marie Bergby Handeland og Morten Liene. Støttet av: Norsk Kulturråd og Fond for utøvende kunstnere.

Bio

Marie Bergby Handeland & Morten Liene arbeider med å slippe til store og varme følelser i kropp og stemme. Ved å lengte, savne og forelske, tillater de seg å jobbe aktivt med sjarm, inderlighet og sjenanse. Utgangspunktet for deres arbeid er ofte eksisterende materiale laget av andre kunstnere og artister de synes fortjener å bli vist omsorg. Valg av disse kunstnernes materiale tas aldri basert på ren lyst, men alltid basert på ambivalens. De leter etter refrenger som gjør dem flaue, skamfulle, myke og begeistret på samme tid. I en salig blanding av kritikk og smisk av det bestående, av det høykulturelle og lavkulturelle, er Marie Bergby Handeland & Morten Liene opptatt av det som befinner seg i utkanten, men lar seg lett rive med av å få innpass ulike steder.

Marie Bergby Handeland & Morten Liene har de siste årene gjestet en rekke scenekunst- og litteraturfestivaler med arbeidet sitt ÅPNINGER (2015). www.åpninger.com.