Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Hva gjør vi med Covid-19?
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Orgelet er en forlengelse av våre og Teigens lunger
Marie Bergby Handeland og Morten Liene
NO
Kjøp billetter
26. oktober 2018 Kl. 22:30
Sted: Visningsrommet USF
Kategori: NIGHT OUT
Varighet: 30 minutter GJESTESPILL

I Orgelet er en forlengelse av våre og Teigens lunger jobber Marie Bergby Handeland & Morten Liene med den sakrale og opphøyde Jahn Teigen, for de vet at Teigen ofte er trist. Ved hjelp av et lite femtitallsorgel synger de et knippe av hans beste låter, slik som Optimist, Mil etter mil og Bli bra igjen. I sine versjoner av låtene gir de seg hen til store følelser og inderlige kropper. De har jobbet låtene inn i kroppen til det kun er begeistring igjen.

Orgelet er en forlengelse av våre og Teigens lunger(2017) er en del av konsertserien Ønskekonserten.  I løpet av festivalen spilles også to andre ønskekonserter, Alle Angrer(2016) og NULL(2018). 

Konserten varer i 30 minutter. Om det er god stemning, byr de på et ekstranummer. 

KREDITTER

Konsept / utøvere: Marie Bergby Handeland og Morten Liene. Støttet av: Norsk Kulturråd og Fond for utøvende kunstnere.

BIO

Marie Bergby Handeland & Morten Liene arbeider med å slippe til store og varme følelser i kropp og stemme. Ved å lengte, savne og forelske, tillater de seg å jobbe aktivt med sjarm, inderlighet og sjenanse. Utgangspunktet for deres arbeid er ofte eksisterende materiale laget av andre kunstnere og artister de synes fortjener å bli vist omsorg. Valg av disse kunstnernes materiale tas aldri basert på ren lyst, men alltid basert på ambivalens. De leter etter refrenger som gjør dem flaue, skamfulle, myke og begeistret på samme tid. I en salig blanding av kritikk og smisk av det bestående, av det høykulturelle og lavkulturelle, er Marie Bergby Handeland & Morten Liene opptatt av det som befinner seg i utkanten, men lar seg lett rive med av å få innpass ulike steder.

Marie Bergby Handeland & Morten Liene har de siste årene gjestet en rekke scenekunst- og litteraturfestivaler med arbeidet sitt ÅPNINGER (2015). www.åpninger.com.