Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Hva gjør vi med Covid-19?
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Null
Marie Bergby Handeland og Morten Liene/Landslaget
NO
Kjøp billetter
27. oktober 2018 Kl. 22:45
Sted: Visningsrommet USF
Kategori: NIGHT OUT
Varighet: 30 minutter GJESTESPILL

NULL tar for seg låter som har fått null poeng i Eurovision Song Contest gjennom tidene. Låtene danses av Landslaget, som består av Marie Bergby Handeland & Morten Liene, og en gjeng utøvere plukket ut på audition. NULL spilles for første gang under Oktoberdans, og tar sikte på å være et solid vorspiel for festivalens avslutningsfest.  

NULL(2018)er en del av konsertserien Ønskekonserten.  I løpet av festivalen spilles også to andre ønskekonserter, Alle Angrer(2016)og Orgelet er en forlengelse av våre og Teigens lunger(2017).

KREDITTER

Konsept: Marie Bergby Handeland og Morten Liene Utøvere i Landslaget: Ingrid Berger Myhre, Irene Vesterhus Theisen, Henning H. Bergsvåg, Sverre Breivik, Yohei Hamada, Timothy Bartlett, Morten Liene og Marie Bergby Handeland. Støttet av: Norsk Kulturråd

BIO

Marie Bergby Handeland & Morten Liene arbeider med å slippe til store og varme følelser i kropp og stemme. Ved å lengte, savne og forelske, tillater de seg å jobbe aktivt med sjarm, inderlighet og sjenanse. Utgangspunktet for deres arbeid er ofte eksisterende materiale laget av andre kunstnere og artister de synes fortjener å bli vist omsorg. Valg av disse kunstnernes materiale tas aldri basert på ren lyst, men alltid basert på ambivalens. De leter etter refrenger som gjør dem flaue, skamfulle, myke og begeistret på samme tid. I en salig blanding av kritikk og smisk av det bestående, av det høykulturelle og lavkulturelle, er Marie Bergby Handeland & Morten Liene opptatt av det som befinner seg i utkanten, men lar seg lett rive med av å få innpass ulike steder.

Marie Bergby Handeland & Morten Liene har de siste årene gjestet en rekke scenekunst- og litteraturfestivaler med arbeidet sitt ÅPNINGER (2015). www.åpninger.com.