Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Hva gjør vi med Covid-19?
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
WORKSHOP med Tale Dolven & Gabel Eiben
Kjøp billetter
24. oktober 2016 Kl. 12:00
Sted: Bergen Dansesenter
Kategori: Workshop
Varighet: 2 timer

Workshopen tar utgangspunkt i Tale Dolven og Gabel Eiben sin siste forestilling Assembly, som presenteres under Oktoberdans.

Materialet som utvikles er fysisk bevegelsesmateriale, men også teatrale uttrykk, tekst (ord) og lyder (sang eller melodi). Det viktigste er de subtile interaksjonene deltakerne seg imellom.

Tale Dolven er dansekunstner, hovedsaklig med bakgrunn fra dansekompaniet Rosas og koreograf Anne Teresa De Keersmaeker, og har sin utdannelse fra KHiO og P.A.R.T.S. i Brussel. Hun har også jobbet med tekst og performance for koregrafer og regissører som Kris Verdonck, Benjamin Vandewalle og tg STAN. De tre siste årene har Tale skapt forestillinger sammen med skuespiller Gabel Eiben fra Nature Theatre of Oklahoma, et arbeid som kombinerer tekst og bevegelse med utgangspunkt i teateret og utøverne selv.

Workshopen er gratis og åpen for dansekunstnere, andre scenekunstnere og kunstnere med interesse for bevegelsesarbeid. Studenter innenfor dans/teater/performance kan søke om å delta. 

Påmelding til ingrid@bit-teatergarasjen.no 

Workshopen arrangeres i sambarbeid PRODA Hordaland og Bergen Dansesenter - regionalt kompetansesenter for dans