Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Workshop med Sun - Vogue femme
Få gratisbillett
07. mai 2021 Kl. 10:00
Sted: Bergen Dansesenter
Kategori: Workshop
Varighet: To timer

Danseren Phitthaya Phaefuang, alias Sun, jobber for tiden med en soloforestilling basert på morens fortid som sexarbeider. Det skal bli en danseforestilling som hyller morens tidligere profesjon, en profesjon som både er sosialt, økonomisk og kjønnsmessig konstruert. Forestillingen er både en gave til hans mor, men også en gave fra henne. Han vil gå i hennes høyhælte sko bokstavelig talt. Tanken er å diskutere ideen om kjønn både som forestilling og som utøvelse, og hvordan halvdelen av hans biologiske opphav inngår i et større bilde av thaikvinner som spiller kjønnsroller for å overleve. 

 

I forbindelse med Sun sitt kunstneropphold hos BIT Teatergarasjen inviterer vi i samarbeid med PRODA Vestland til en workshop i Vogue femme på Bergen Dansesenter. Vogue femme er en av de tre forskjellige dansestilene innen voguing og den mest feminine av dem alle. Vouge femme ble skapt av «transgender women» i vogue og ballroom kulturen i New York. I denne workshopen vil Sun introdusere de fem elementene av vogue femme: hand performance, floor performance, catwalk, duckwalk og spins and dips.

 

Workshopen er gratis og åpen for danse- og scenekunstnere, og andre kunstnere med interesse for bevegelsesarbeid. Studenter innenfor dans/teater/performance kan også melde seg på - påmelding via TicketCo. 

Arrangeres i samarbeid PRODA Vestland og Bergen Dansesenter - regionalt kompetansesenter for dans.