Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Hva gjør vi med Covid-19?
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Veldedig auksjon i samarbeid med sudansk kvinneforening
Kjøp billetter
01. januar 2021 Kl. 13:00
Sted: Digital auksjon
Kategori:
Varighet: 13:00-17:00

BIT Teatergarasjen og Claude Iverné donerer utstillingen About Description til en veldedighetsauksjon arrangert av den sudanske kvinneorganisasjonen Kandakiz. Arrangementet finner sted i anledning markeringen av den sudanske nasjonaldagen 1. januar, og holdes i professor Sean O´Faheys minne. Inntektene fra auksjonen går i sin helhet til Sadagaat Charity Organization og rehabilitering av Norah Center for Pediatric Kidney Diseases & Surgery i Karthoum, Sudan.

Utstillingen About Description viste et utvalg fotografier, filmer og lydopptak fra en større samling arbeider om Sudan. Arbeidet strekker seg over 20 år, og er blitt tildelt den prestisjetunge Henri Cartier-Bresson-prisen for dokumentarfotografi. Helt siden Claude Iverné første gang besøkte Sudan i 1999 og dokumenterte Darb al Arba'in, “40-dagers-veien”, som før koblet Egypt til det uavhengige sultanatet i Darfur, har han vært drevet av en dyptpløyende utforskning av landet.

Iverné har også laget en serie utgivelser der bilder og dokumenter følges av egne tekster, nedtegnelser av lokalt språk, og essays av geografer, antropologer, lingvister, arkeologer og forfattere med et nært forhold til Sudan.

Lenke til Kandakiz

Lenke til Sadagaat Charity Organization