Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Kjøp på spillested
Billettsalg 1 time før forestilling.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
AVLYST! Samtale i anledning Sløserikommisjonen
Kjøp billetter
26. mai 2020 Kl. 18:00
Sted: Auditoriet, Litteraturhuset i Bergen
Kategori: Samtale
Varighet: 1 time

Arrangementet er gratis!

 

«Den alternative scenekunsten er på mange måter blitt en ideologikamp som jeg tror vil fortsette i 2020», oppsummerte Aftenpostens teateranmelder på tampen av fjoråret.

 

“Flere turbulente år for scenekunsten? Bring it on”, repliserte Morten Traavik og Sløseriombudsmannen i samme avis da året var i gang. Der avslørte de sitt nye samarbeidsprosjekt Sløserikommisjonen. Kulturelite og kommentarfeltet er invitert til å tale (eller spille, eller danse) sin sak for åpen scene under ordstyrer Hans-Wilhelm Steinfelds veiledning, og publikum som tungen på vektskålen. Alt under mottoet: Dialog er den nye konfrontasjonen!

I det ladede mellomrommet mellom åpnings- og avslutningsforestillingen vil vi forsøke å tre ut av gesamtkunstwerket en liten stund, snakke med Sløserikommisjonen og Traavik om dialogen så langt og hvilke tanker de gjør seg om børs og katedral, kunst og skattepenger, ideologikamp, kulturkrig og sosiale medier, samt om den russiske poeten Makajovskijs “Samtale med skatteinspektøren om poesi”.

Arrangementet er produsert i samarbeid med Festspillene i Bergen og Litteraturhuset i Bergen og er støttet av Fritt Ord.