Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
JUBILEUM 20 år Prøverommet på Studio Bergen
Kjøp billetter
23. april 2018 Kl. 20:00
Sted: Studio Bergen
Kategori: Multikunstnerisk Begivenhet
Varighet: 20:00-01:00

(Silketrykk: Hedda Grevle Ottesen)

Prøverommet feirer 20 år! I to tiår har vi vært en levende plattform for nye og etablerte kunstnere og artister, og samlet kreative sjeler fra de mange ulike hjørnene av Bergens undergrunnsmiljø. Siden det første Prøverommet på Teatergarasjen i 1998 har vi hatt over 2000 (!!) ulike opptredener og bidrag – og dette må selvsagt feires! Bli med på jubileumsfest på Studio Bergen mandag 23. april, og skål for det som har vært, det som er, og det som skal bli. Vi har et deilig sammensatt program av nykommere, veteraner og mange gjengangere, og gode doser bobler og kake. 

Kunstneriske bidrag:

MØRKEROMMET

MARIE CHRISTINE VALLESTAD

OMAR JOHNSEN & RUDI VALDERSNES + THOMAS BRUVIK

JOHANNES FJELDSTAD

HENNING H BERGSVÅG (Trøst)

DJ ANDERS G

EVA PFITZENMAIER & STEPHAN MEIDELL (Hyllest til Prøverommet) + MARIT LOE BJØRNSTAD 

ODA BREKKE & MAIA MEANS

LISA COLETTE BYSHEIM, MALIN VANGSNES, MIRJAM DORTHEA BERG, CLAUDIA MICHELI, ROSKVA YASMIN ANDERSEN, KATHRINE PATRY, INE TERESE HOGSTAD & DAVID ALRÆK

DJ SNACKYCAKES

Vi feirer alle som har fulgt, strukket og løftet oss! Og alle kunstnere og artister som har skrevet seg inn i og formet historien vår. Som en selvstendig enhet ved siden av den ordinære driften til BIT Teatergarasjen har Prøverommet blitt det nydeligste visningsrommet vi kan tenke oss.

Dørene åpner kl. 20:00
Pris kr 40,-

Jubileumsfesten er produsert av Prøverommet og BIT Teatergarasjen, i samarbeid med Carte Blanche. 

---

Prøverommet er et nomadisk visningsrom som beveger seg mellom ulike lokaler, gallerier og institusjoner i Bergen. Hver kveld er unik og one night only! Her samles kunstnere og andre kulturinteresserte for å presentere, oppleve og utforske billedkunst, musikk, performance, teater, film, dans, skulptur, installasjon og opplesing med og for publikum. 

Prøverommet er for alle! Send en beskrivelse om hva du ønsker å presentere, benytte eller utforske i våre visningsrom til Kristina Melbø Valvik på proverommet@bit-teatergarasjen.no.