Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Kjøp på spillested
Billettsalg 1 time før forestilling.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Prøverommet på Kunstgarasjen
Kjøp billetter
24. september 2018 Kl. 19:00
Sted: Kunstgarasjen
Kategori: Multikunstnerisk Begivenhet
Varighet: 19:00 - 20:00

Omvisning

Danser og koreograf Lisa Colette Bysheim vil ta oss gjennom utstillingen “Kretsløp” av Reinhard Haverkamp, en stor skulptur i kryssfiner som balanserer på kanten av det materialet kan tåle. Kropp og bevegelse møter skulptur og stillstand i sine yttergrenser. Begge kunstnerne arbeider med å strekke sitt materiale mot det nye uventede. 

Bysheim arbeider med det rå og intime i møte med kropp, følelser og energi. Hun jobber med å overføre den fysiske bevegelsen til et emosjonelt indre minne, og har gjort en rekke arbeid der hun utforsker sitt bevegelsesmaterial i ulike rom og med ulike kontekster. For øyeblikket arbeider hun med en ny forestilling som skal vises på Kunstgarasjen våren 2019.  

Haverkamps skulpturer befinner seg hele tiden i et spenningsfelt mellom materialets egenskaper og det formen tillater materialet å gjøre. Han jobber med problemstillinger omkring balanse og likevekt, og hvordan formgivningen kan utnytte materialet. Tittelen «Kretsløp» viser til denne dialogen mellom form og materiale.

Vi ønsker velkommen til en omvisning utenom det vanlige!