Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Kjøp på spillested
Billettsalg 1 time før forestilling.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Prøverommet på Botanisk Hage på Milde
Kjøp billetter
17. august 2019 Kl. 13:00
Sted: Botanisk Hage
Kategori: Multikunstnerisk Begivenhet

Prøverommet inntar Botanisk Hage på Milde for å fylle dagen i hagen med kunst og kultur. Etter en fin vandring 13. mai er vi tilbake i Botanisk hage. En hel lørdag inviterer vi til å utforske hagen hvor flere av kunstnerne har tatt hagen med inn i prosessen.


Praktisk info:
Pris: 40,- (inkl. fellesbuss fra sentrum)

Vi setter opp fellesbuss fra sentrum og ut til Botanisk Hage.
Bussen har avreise 12:15 fra Kunsthallen og retur fra Botanisk hage kl 17:00. Dette er et ekstratilbud til de som er tidligst ute.

Den enkleste måten å komme seg til Botanisk hage med kollektivtransport er å ta bybanen til Birkelandsskiftet og deretter buss 53 til Milde snuplass. Det er også bilvei helt frem og gratis parkering.


Kunstnerne:
Tegneserie- og kunstbokskaper Ola Lysgaard har laget en bok om Botanisk Hage for hånd. Også de stedende vi ikke besøker denne lørdagen. Boka er inkludert i inngangsprisen, så du kan ta den med deg rundt om i hagen - og neste gang du besøker området.

Bo Magnus lager transparente akryler, av industrielt materiale med natur som motiv. Disse bringes til live av det naturlige lyset og av sola inne mellom trærne.

Natalie Seifert Eliassen har laget performancen Vesen, som er laget særlig for Botanisk Hage. Den vises i to deler, og vi møter både Nøkken og Huldra.

Sara K. Heilevang lager skulpturer av fluer og insekter, og hennes arbeide tar for seg hvordan insekter tilpasser seg ei jord i drastisk endring og etter atomulykker. Finner du disse små fluene i hagen? Og skiller de seg ut fra sine omgivelser?

Florist Stine Vikne bruker hagens egne planter og lager en installasjon som inviterer publikum til å bygge videre.

Duoen Mirte Bogaert & Yohei Hamada viser sin performance A Part Of, hvor de utfordrer skillet mellom publikum og aktør og mellom bevegelse og dans.

Inga S. Søreide har gjennom skulpturserien Vekselverknad jobbet med nettopp vekselverknaden mellom organismer og deres omgivelser.Prøverommet er et nomadisk visningsrom som beveger seg mellom ulike lokaler, gallerier og institusjoner i Bergen. Her samles kunstnere og andre kulturinteresserte for å presentere, oppleve og utforske billedkunst, musikk, performance, teater, film, dans, skulptur, installasjon og opplesing med og for publikum.

Prøverommet på Botanisk Hage på Milde er kuratert av Maja Bergebakken Sundt.