Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Kjøp på spillested
Billettsalg 1 time før forestilling.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Kunstnerpresentasjon: Magnus Myhr
Kjøp billetter
14. mars 2018 Kl. 18:00
Sted: Knud Knaus auditorium
Kart
Kategori: Rein Bonus
Varighet: 1 time

Arrangeres i samarbeid med Monday Lectures - en serie forelesninger som arrangeres av MA-studenter i kunst ved Fakultet for Kunst, Musikk og Design (KMD) ved Universitetet i Bergen.

Arrangementet er gratis og åpent for alle

I forbindelse med visningene av forestillingen I det fjerne, Troja inviterer vi til en kunstnerpresentasjon av Magnus Myhr.

 

Med interesse for gestaltning av kjønn, oppvekst og menneskers iboende forfengelighet, utforsker Magnus Myhr i sitt kunstnerskap en indre og ytre konflikt mellom det feminine og det maskuline. Denne konflikten er selvopplevd og springer ut av hvordan Myhr erfarer seg selv som en feminin mann. Med forestillingen I det fjerne, Troja, går Myhr til kamp på scenen, mens han leker seg med de storslåtte skjebnene i greske tragedier. 

Som utøver har Myhr bred erfaring innen både dans og teater. I det fjerne, Troja er hans andre helaftens produksjon. Sist gjestet han BIT Teatergarasjen med soloforestillingen JEG SATT PÅ EN STEIN OG SÅ UTOVER “HAVET”, som ble omtalt som en personlig, humør-og kjærlighetsfylt kunstnerisk statement. 

Les mer om Magnus Myhr her

Bilde: Chrisander Brun

Bakgrunnsbilde: Mimsy Møller

Arrangementet er en del av arrangementsrekken Rein Bonus og er støttet av Fritt Ord