Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Hva gjør vi med Covid-19?
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Kopf Kino høsten 2020
Kjøp billetter
06. august 2020 Kl. 23:00
03. september 2020 Kl. 23:00
01. oktober 2020 Kl. 23:00
03. desember 2020 Kl. 23:00
Sted:
Kategori: Multikunstnerisk Begivenhet

Kopf Kino av Sam Carvahlo & ON/OFF er en mobil installasjon som forsterker og dokumenterer virkelige handlinger med et kamera, og projiserer dem i forstørret format på fasaden til bygninger i nærheten - og kan også brukes til utendørskino. Kopf Kino er bygget av Dan Dorocic (ON/OFF), Philipp von Hase og Robert Jakobsen (Aldea) for BIT Teatergarasjen og Carte Blanche.

Prosjektet er en del av 950-årsmarkeringen til Bergen Kommune, og stiller spørsmål ved hvordan vi kan være med på å bygge opp under tenkning om demokratiet som et samfunn bestående av aktive deltakere; preget av samarbeidsvilje, mangfold og langsiktig tenkning. Det å dele ideer og perspektiver er en kjerne i konseptet om den offentlige forsamlingen, og helt sentralt for vår eksistens. 

Vi gleder oss til å trille Kopf Kino ut i Bergens gater!

Kopf kino blir rullet ut 4. juni, 11. juni og 18. juni, og så en torsdag i måneden i høstsemesteret; 6. august, 3. september, 1. oktober, 5. november og 3. desember. Informasjon om tid og sted vil bli publisert senere.

Les mer om KOPF KINO her.

 Video: David Alræk 

Prosjektet er også støttet av Sparebanken Vest og er en del av programmet til det europeiske nettverket Create to Connect ->  Create to Impact som er delfinansiert av Creative Europe-programmet til EU