REIN BONUS høsten 2018

Artikkelbilde

REIN [ræin]: ekte, frisk, ærbar, anstendig, original, aseptisk, asketisk, autentisk, dydig, edel, fullblods, genuin, kosher, høvisk, kysk, legitim, moralsk, opprinnelig, platonisk, pur, respektabel, sann, steril, ublandet, uskyldig, vaskeekte, desinfisert, flekkfri

BONUS [b'onus]: addisjon, fordel, fortjeneste, inntekt, presang, tillegg, ytelse, pris, avkastning, fallskjerm, premie, profitt, arv, belønning, bytte, netto, overskudd, utbytte, erobring, gave, gevinst, innkomst, pluss, vinning, akkvisisjon, avanse, gratiale

> Original Profitt > Fullblods Overskudd > Kysk Erobring > Flekkfri Avanse

REIN BONUS. Du velger selv hva du legger i opplevelsen.

28. august 2018
Av BIT Teatergarasjen

Du har kanskje lurt på hvordan det har seg at programmet vårt stadig vokser? Dette er åpenbart et retorisk spørsmål, siden det ikke er så veldig sannsynlig at du har lurt på akkurat det. Men det har seg en gang sånn, at programmet vårt vokser, selv om vi fremdeles holder til i et kontor ytterst i Strandgaten som en gang var en klesbutikk.

Antallet forestillinger på programmet vårt er noenlunde stabilt, og fordeles mellom lokale og internasjonale kompanier, velkjente navn og nyetablerte kunstnere. Men programmet vokser, og mye av årsaken til det kan oppsummeres i to ord som rommer mye: Rein Bonus. For hver forestilling på programmet ser vi etter forbindelser ut over kunstverket, som leder til ideer for arrangementer vi synes burde finnes, fordi vi kan og vil, fordi vi har lyst til å gi noe bra, viktig og utforskende til byen vår, noe i tillegg, som kanskje kan åpne opp for nye blikk og nye stemmer.

Denne høsten er vi glade for å invitere dere til å bli med på en hel haug med veldig ulike arrangementer. Se oversikten her!

Vel møtt!

Karoline Skuseth, kurator diskursprogram
Ingrid Ellestad, medkurator diskursprogram