Gode nyheter!

Artikkelbilde

Regjeringen åpner for internasjonale reiser mellom en rekke land i Europa fra 15. juli, til jubel og glede på balkonger, hageflekker og i fjæresteiner over det langstrakte land. Dette må vi feire! At det nå lettes på restriksjonene gjør at det blir stadig enklere å forestille seg at vi igjen skal kunne sitte tett ved siden av hverandre i mørke saler og oppleve sceniske uttrykk vi aldri har sett før, sammen.

26. juni 2020
Av BIT Teatergarasjen

Scenekunsten handler om å dele opplevelser. I løpet av de siste månedene har vi gjort oss mange verdifulle erfaringer om hvordan, og for hvem, det digitale mediet kan virke. Det er imidlertid få ting som kan måle seg med å treffe hverandre i virkeligheten. Og det gleder vi oss veldig til å gjøre i høst!

For at det skal være trygt og forutsigbart å se forestillinger hos oss den kommende sesongen besluttet vi tidlig å gjennomføre både sesongprogram og Oktoberdans med kunstnere og kompanier bosatt i Norge. Det kommer til å bli en kraftfull og inspirerende høst, preget av kunstnerisk evne og vilje til å finne en vei ut av krevende situasjoner – sett fra ulike globale perspektiver.

Nå er du kanskje nysgjerrig på hva som skjer med de internasjonale produksjonene som skulle vært vist i Bergen i 2020? Vi har et ess opp ermet, eller rettere sagt en Ekstraordinær Festival opp ermet, i begynnelsen av mars 2021. Så selv om grensene åpnes igjen håper vi at du vil tilbringe store deler av de neste sesongene sammen med oss, på våre ulike arenaer i Bergen.

God sommer! Vi håper den er full av lange kvelder under store trær. Vi sees snart igjen i virkeligheten!

(bilde over: administrasjonen på BIT Teatergarasjen. Foto: Thor Brødreskift)