Er du en av våre nye frivillige?

Artikkelbilde

Som kulturbedrifter og festivaler flest er vi avhengige av frivillige for å få hjulene til å gå rundt. Har DU lyst til å være en del av teamet bak Oktoberdans 2016?

16. juni 2016
Av Karoline Skuseth

I takt med at vårt eminente frivilligteam stiger i gradene, flytter til andre studiesteder eller får andre jobber trenger vi friskt blod i rekkene, og vil gjerne ha deg med på laget! Vi trenger frivillige til både høstsesongen (aug-des) og vår biennale Oktoberdans, som i år arrangeres fra 20. til 29. oktober.

Arbeidsoppgaver inkluderer avvikling av forestillinger, å assistere kompanier og kunstnere og å være tilgjengelig for publikum som et av BIT Teatergarasjens ansikter utad. Dersom du har noen spørsmål, eller allerede er overbevist om at dette er noe du har lyst til å være med på, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med Anna på anna(at)bit-teatergarasjen(dot)no (det er fint hvis du kan merke e-posten med "frivillig" i emnefeltet).

 

Om å være frivillig på Oktoberdans 2016

BIT Teatergarasjen er et programmerende teater som coproduserer og presenterer norsk og internasjonal scenekunst med vekt på nyere tendenser innen teater og dans.

Under festivalen samles en rekke toneangivende scenekunstnere i følge av festligheter og faglig diskusjon. Vi trenger frivillige som kan utføre større og mindre oppgaver før og under festivalen. Oppgavene går for eksempel ut på å være publikumsvert, sjåfør, administrasjonshjelp og å hjelpe til med matlaging, rigging og sjauing. Sammen med administrasjonen, teknikere og artister engasjerer den frivillige seg i oppgaver som tilrettelegger for en bra festival.

Til gjengjeld får du mulighet til å se gode forestillinger gratis, et innblikk i norsk og internasjonal scenekunst, evig takknemlighet, erfaring og ikke minst nye venner og bekjente. Med andre ord en fantastisk festivalopplevelse og garantert et minne for livet!