Dans selv!

Artikkelbilde

BIT Teatergarasjen har i alle år hatt et godt samarbeid med Bergen Dansesenter – regionalt kompetansesenter for dans. Vi har samarbeidet om workshops, forestillinger og synliggjøring av kunstnere og dansefeltet i regionen.

19. januar 2021
Av BIT Teatergarasjen

Bergen Dansesenter driver også en danse- og ballettskole, med elever fra 2 til over 80 år. Her tilbys undervisning i sceniske danseformer fra ballett, jazzdans og hiphop til samtidsdans. Helt siden oppstarten har skolen hatt et særlig fokus på improvisasjon og samtidsdans.

Elevgrupper får delta på årlige begivenheter som De unges festspilldag i Grieghallen, Kulturnatt og Dansens Dag. I tillegg kan elevene få tilbud om å være med på kunstprosjekter sammen med profesjonelle dansere, eller diverse prosjekter for næringslivet. Akkurat nå samarbeider en gruppe pensjonister fra gruppen Dans 65+ med dansekunstner Karen Eide Bøen om en musikkvideo for Erlend Apneseth. Under dansefestivalen Oktoberdans var flere elever i alderesklassen barn og ungdom med på forestillingen «Working with children» av Nicola Gunn.

Bergen Dansesenter har semesterstart 1. februar. 
Les mer på bergen-dansesenter.no