Forestillinger avlyses frem til og med 15. mai

Oppdatering 26. mars kl 14:00

BIT Teatergarasjen avlyser alle ordinære forestillinger frem til sommeren.

 

10. mars 2020
Av Andreas Langenes

Tirsdag 24. mars ble det klart at regjeringen i samråd med FHIs anbefalinger, opprettholder tiltakene for å begrense smitte av koronaviruset mellom landets innbyggere og således utbredelsen av sykdommen covid-19.

Akkurat nå er vår viktigste oppgave å delta i denne nasjonale dugnaden. All publikumsrettet virksomhet avlyses derfor inntil videre. 

På tross av den avlyste kulturvåren, går det ikke et minutt uten at vi engasjerer oss i og jobber med kunsten og kunstnerne våre. Disse dagene jobber vi bare litt annerledes. Vi ser fram til å kunne presentere et omfattende og spennende program når verden vender tilbake til normalen. Da skal vi også gjøre vårt for å gjøre verden litt annerledes.

Men først: Hold dere friske! Delta i dugnaden og ta vare på hverandre.

Avlyste forestillinger denne våren er som følger:

Iggy Lond Malmborg Things in my mouth
Rein Bonus: Skuespillerkunst i kontekst
Iggy Lond Malmborg Physics and phantasma
Mia Habib Productions How to die -Inopiné
Rein Bonus: Symposium - The Displacement Curriculum
Nora Chipaumire #Punk
Nora Chipaumire 100% pop
Ingvild Holm Et dukkehjem - Filmen
Sarah Vanhee We Are Before (stories of an intruder)
Wigdel/Lie/Berstad/Helgebostad Nikulpmyrene

---

Oppdatering 12. mars kl 12:00:

BIT Teatergarasjen avlyser alle arrangement fra dags dato frem til og med påske. 

Det er tid for å ta så hardt i at det hjelper. Restriksjoner rundt kapasitet og personlig hygiene ved kulturarrangementer hjelper litt. Men våre arrangementer er fortsatt møteplasser for publikum. Og i dag, uten full oversikt over coronaviruset sin spredning, er det risiko knyttet slike møteplasser. Vi følger de offentlige helsemyndigheters råd og anbefalinger og har i likhet med flere andre kulturinstitusjoner valgt å gjøre det vi kan for å hindre spredning. Vi avlyser.

Følgende arrangementer er avlyst:
Iggy Lond Malmborg Things in my mouth
Rein Bonus: Skuespillerkunst i kontekst
Iggy Lond Malmborg Physics and phantasma
Mia Habib Productions How to die -Inopiné
Rein Bonus: Symposium - The Displacement Curriculum
Nora Chipaumire #Punk
Nora Chipaumire 100% pop
Ingvild Holm Et dukkehjem - Filmen
Prøverommet på Landmark 30. mars

De som har kjøpt billetter til våre arrangementer bes ta kontakt på billetter@teatergarasjen.no

Vi løser det på best mulig måte. Alternativ:

1. Vi gir deg billett til en valgfri forestilling ved senere anledning.
2. Vi refunderer billetten din.

---

11. mars 2020

Informasjon om retningslinjer for begrensning av Corona-smitte.

Bergen kommune kom 10. mars med oppdaterte retningslinjer vedrørende tiltak mot videre spredning av coronaviruset. Vi vil, og oppfordrer alle våre gjester, til å ta disse rådene på alvor.

Det er innført strengere retningslinjer for arrangører av kulturarrangementer. Bergen kommune satte tirsdag ned antallet tillatte deltakere på arrangementer til maksimalt 500, uten unntak.


Våre arrangementer har lavere kapasitet enn dette, men det anbefales også at arrangør legger til rette for at besøkende skal kunne holde minst 1 meters avstand til hverandre. 

BIT Teatergarasjen tar smittefaren på alvor og reduserer kapasiteten på de arrangementene, der publikumsarealer ikke er tilfredstillende for gjennomføring av disse retningslinjene. Servering av mat og drikkevarer medfører også økt smittefare. Tiltak i forhold til dette, vil også vurderes ved alle våre arrangementer.

Informasjon om gjeldende tiltak ved våre arrangement, vil formidles direkte til de som har kjøpt billett til arrangementet, samt kommuniseres på våre nettsider og i sosiale medier.  

Les Bergen Kommunes retningslinjer her

Generelle råd til våre gjester:

For å hindre smitte bør personer som er syke unngå å hoste eller nyse direkte på andre, og man bør, når det er mulig, holde minst 1 meters avstand til personer med luftveissymptomer. Man bør også tilstrebe å hoste/nyse i et papirtørkle (som kastes etterpå) eller i albuekroken.

God håndhygiene, både hos syke og friske, er viktig for å hindre smitteoverføring. Vask hendene ofte og grundig med såpe og lunkent vann, spesielt når du har vært ute blant folk. Hånddesinfeksjon er et godt alternativ dersom håndvask ikke er mulig. Dersom hendene er synlig skitne eller våte har hånddesinfeksjon redusert effekt, og hendene bør rengjøres med såpe og vann.

(Kilde: Folkehelseinstituttets nettsider. Mer informasjon her)

Denne artikkelen oppdateres øverst med informasjon om evt. nye tiltak og retningslinjer. Følg også med på våre Facebook-sider for oppdatert informasjon

Wigdel/Lie/Berstad/Helgebostad
Wigdel/Lie/Berstad/Helgebostad
Wigdel/Lie/Berstad/Helgebostad
Wigdel/Lie/Berstad/Helgebostad