BIT Teatergarasjen søker barn til forestillingen iFeel4

Artikkelbilde

BIT Teatergarasjen er på jakt etter 12 til 16 barn mellom åtte og 12 år som kan utgjøre et kor og være med i forestillingen iFeel4 av koreografen Marco Berrettini. 

Øvinger mandager i august og september, forestillingen vises i Studio USF fredag 15. september og lørdag 16. september

 

10. august 2017
Av Ingrid Ellestad

iFeel4 er en forestilling med en danser, en musiker og et barnekor, og har så langt blitt satt opp med lokale barnekorkor fire ulike steder i Sveits og Frankrike. Det skal øves inn sanger på engelsk og tysk, men det kreves ingen spesielle språkferdigheter for å være med – instruksjon og forklaring blir gitt. Koret i Bergen ledes av dirigent Thea Meidell Sjule.

Øvingene vil foregå i musikkrommet på Kronstad skole manager i august og september, mellom 15:00 og 16:15. 

Det blir i tillegg blir en ekstra øving når Marco Berrettini og komponist Samuel Pajand/Summer Music kommer til Bergen fra Sveits, foreløpig blir det på USF Verftet torsdag 14. september fra kl. 17:00–20:00. Endringer kan forekomme, det vil i så fall bli gitt god informasjon om dette.

Forestillingene vises i Studio USF fredag 15. september kl. 19:00 og lørdag 16. september kl. 15:00, oppmøte 2,5 timer før forestillingsstart

Forestillingen befinner seg i et samtidskunstlandskap og har et innhold som kan oppleves som noe svevende; «revolusjon og om enkeltmenneskets og kollektivets evne til å endre på verden. Hva kan individet utrette med seg selv og i hvilken grad er vi avhengige av andre?» Tekstene er av Rainer Maria Rilke, Hermann Hesse og Summer Music og fra musikalen Les Misérables.

For de interesserte kan dette være en unik erfaring og gi et spennende innblikk i en profesjonell sceneproduksjon. Det er ingen deltakeravgift for å være med, og medvirkning anses som frivillig arbeid.

Teaser her

Påmelding så snart som mulig til produsent for forestillingen Ingrid Ellestad ingrid@bit-teatergarasjen.no / 99048327.

Ta gjerne kontakt dersom det er noe dere lurer på. Tekster og musikk kan gjøres tilgjengelig hvis ønskelig.